Nya frissan, vad tycks?

image121

Lovey dovey

Förutom skäll på jobbet så gick mitt tvättprojekt åt skogen. AHH! Idag fungerade i alla fall tvättmaskinerna som de skulle. Torktumlaren däremot... Jag som verkligen tvättade ALLT jag äger i klädväg plus sänglinnen, sofföverdrag, handdukar. You name it. Nu sitter jag här, helt uppgiven, med mina tretusen ton blöt tvätt. BLÖT! Vad i herrans namn har jag gjort för att förtjäna den här eviga oturen med den där tvättstugan? Någon av de otrevliga människorna (som alltid kollar snett på mig) måste ha förbannat mig eller något. Jag blir såå trött. För jag hatar den där tvättstugan. Jag hatar stenåldersmaskinerna i den och jag hatar allt överhuvudtaget som har med tvätt att göra. Det är nog därför jag har så mycket kläder... För att jag hellre köper nytt än tillbringar min lediga kväll i tvättstugan. Let's face it. Hatet är nog ömsesidigt mellan mig och tvättstugan.

image120
Detta vann jag i säljtävlingen: en ögonskugga från Too Faced. Jag valde nyansen "Lovey Dovey"

Tvättstugan here I come!

Sådär ja. Tvätten är sorterad, tvättmedel och sköljmedel är inhandlat. Middag är fixad. Effektiv kvinna, yes, där är vad jag är. Ska börja på nobelpristagaren Doris Lessings första bok medan tvättmaskinerna går hade jag tänkt. Nu återstår bara att leta fram boken som ligger någonstans i virrvarret av tvätt här...

Those bad days

Har en av dessa idag. Bad news: Inget mer bloggande under arbetstid. Jag har lärt mig en läxa. Har dock lite trevliga nyheter också... Jag vann båda säljtävlingarna på jobbet! Fint med lite bekräftelse att man gjort någonting rätt i alla fall. Oh well. Kvällens planer lyder följande. Skrubba bort allt otrevligt och all dålig energi. Samt att ta hand om mitt tretusen ton tunga tvättberg. Kul? Nej.

Gårdagens shoppingresultat

image117


♥ Body Butter Moringa
♥ Parfym med doften Apple Blossom (mina nya favoritdoft)
♥ Necessär, body lotion, ansiktsmask och läppglans (ej med på bild)

Jag och mitt huvud...

...ska snart lägga sig i sängen och försöka sova. Blir en tidig dag i morgon då många ärenden ska uträttas. Ska bland annat terapia, åka till IKEA, spana på min cykel och jobba. Lång dag med andra ord. Ska försöka hinna förbi gymmet och köpa det där gymkortet jag har lovat mig själv ett tag nu. Det är dags att ta tag i saker. Och jag är ju en handlingskraftig kvinna. Intalar jag mig själv. Idag blev det en lång promenad på stan med M. Därför unnar jag mig själv att köpa gymkortet på en tisdag. Imorgon lägger jag upp dagens shoppingfynd. Jag är så nöjd! Nu: sängen!

Tilt error

Stress, stress! Trodde jag hade kommit ifrån det här... Tydligen inte. Alla dessa problem. Vad är grejen? Jag har en del att tänka igenom och en del beslut att fatta just nu. Förstår bara inte riktigt hur jag ska klara att lösa allt det här. AHH!

Möte, hjälp?

Det känns rätt oflashigt att mina chefer vill ha ett möte med mig. Möte? Hm, hjälp. Dock har jag ingen aning vad det kan handla om... Kan ju lika gärna vara om något bra som om något dåligt. Försöker intala mig själv att inte stressa upp mig så mycket. Men efter senaste tidens motgångar intalar jag alltid mig själv det värsta. Suck.


Skinnjackan på, nu är det vår!

Idag åkte skinnjackan på. Äntligen! Sakta men säkert börjar vårtecken framträda. Det är underbart!

image116

Konsten att välja pizza

Är inte min grej. Jag står och har seriösa cravings efter pizza och andra onyttigheter just nu. En timme kvar tills jag slutar... Så, hjälp mig! Vad har ni för favoritpizzor? Need some ideas. Annars slutar det bara med fettbomben oxfilé och bearnaise. Jag är en sucker. Men hur så gott? Yum.


Måste bara klaga lite på Café Opera och vakt nummer 72

Sorry, 72:an. I like you.  Är oerhört tacksam för att jag slipper köa, inte behöver hålla tiden för listan, inte bry mig om garderob... Men inte när du lurar in mig i ekonomiskt fördärv. Är det något jag inte betalar så är det inträde. 360 pix? Har ni gått totalt bananas eller? Det var mina nya handdukar det. Tack. Dessutom slutade ju kvällen i total disaster. För mycket champagne. För dålig musik. För lite cigg. Brist på roliga människor. Tills jag spottar V! Då var kvällen garanterat gjord. Nattbuss hem med M och en bög. Han snarkade sjukt högt på min soffa. Trodde inte att det var sant. Alltså, jag trodde på riktigt att jag inbillade mig. Fråga inte varför... För lite sömn. Det är orsaken till att jag är så cranky idag.

Hård natt?

Hårt liv. Jag har enbart mig själv att skylla för min begynnande bakfylla. Jag mår katastrofalt dåligt. Inte för att jag är bakis. Snarare för att jag är väldigt hungrig då jag inte har ätit någonting ännu... Så. Hur kunde detta hända då, igen? Det är den eviga frågan jag ställer mig själv. VARFÖR GÖR JAG SÅHÄR MOT MIG SJÄLV, VARJE GÅNG?! Jo, för att efter sisådär sex glas vin så tycker jag ju att allt är så sjukt roligt. Alla idéer är så fina. Och det ÄR ju så roligt att gå ut. Kan ju säga att jag ångrar mig varje gång. Så nu står jag här i Skrapan. Är osocial och hungrig. Har ångest över gårdagens ekonomiska utsvävningar. Jag har en brännblåsa på tummen och en sticka i handen. Cafét suktar mig med världens godaste sallader. Och världens godaste kaffe. Livet suger med andra ord. Kissnödig är jag också... Suck. Ikväll blir det pizza. Det gör mig snäppet lyckligare.

Sängmys

Om ni bara visste hur mycket jag önskar att jag låg i min nybäddade säng just nu. Jag. Är. Full. Det är inte helt ok. Speciellt inte just nu... Hjälp.

Inbjudan: After Work i Skrapan

Var precis en trevlig man här och undrade om jag skulle komma på AW på Imperiet, nu på tisdag. Fick till och med en flashig invitation. Är ledig på onsdag också... Så några drinkar hit eller dit spelar ingen roll! Detta ser jag fram emot.


Inte vår utan Converse

Converse

Converse i Liins smak - vad tycks?

Torsdagslista

Allmänt:
Namn:
Caroline
Kön: Kvinna

Ålder: 20

Längd: 1.62
Smeknamn: Carro, Liin, Lord... Har många!
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Bruna

Har du någonsin:
Ätit sushi:
 Ja, det är min favoritmat

Varit ihop med någon som varit otrogen: Ja, tyvärr
Klättrat på berg: Som barn?
Sett vita huset: Nej

Antingen eller:
Kallt eller varmt: Varmt.
Spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Snö
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår
Matte eller engelska: Engelska

Motsatta könet:
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Vem vet...
Vet den om det: ...
Vad tittar du på hos en man: Helheten och personligheten


Inom de senaste 48 timmarna:
Kramat någon: Ja

Bråkat med en kompis: Nej

Gillar du att:
Ge kramar: Oh ja
Ge massage: Jag gillar att få, ha!
Gå promenader i regnet: Vem gör det?

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Jobbade, jobbade och jobbade
Svär du för mycket: Ja
När duschade du senast: Idag
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svarta
Vilken låt lyssnar du på just nu: Redemption Song - Bob Marley
Vad är bredvid dig just nu: Inget
Saker på skrivbordet? Mobil och cigg

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Vitt från IKEA
Vad var det sista du åt: Mörk choklad
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Vet jag när jag träffar den personen
Har du en lavalampa: Ha! Så, hm. 90-talet? Nej tack
Hur är vädret just nu: Grått
Vad gjorde du igår kväll: Hängde på A:s jobb, ha!
Vem pratade du sist med på telefon: Slynan
Vad gör dig glad: Sol, mina vänner, kläder, när det är nystädat hemma... Mycket?
Vart skulle du vilja du åka: Thailand
Vill du ha barn: Absolut

Vad ska dom heta: Vendela, Edith och Imre


Min modegalleria

image114
Satt på tunnelbanan för ett tag sen och smyglyssnade på en man och hans fru... Han hade inte så väldigt mycket trevligt att säga om Vällingby och undrade på ett ungefär "vem fan bor i Vällingby?" Och påstod att "det är ju hur lätt som helst att få lägenhet i Vällingby, där är det väl ingen som bor?". Uppenbarligen var det inte så lätt som han trodde. Så hamnade han i ingemanslandet Råcksta. Jag med min stora mun började glatt prata om hur trevligt det är att bo här. Vi har ju åtminstone ett centrum. Då började han viska. Ha! Människor och deras fördomar... Men nu till saken! Min modegalleria (som jag kallar den) ska snart nyinvigas. Den 27 mars slår portarna upp med butiker som: Mango, Gina Tricot, TopShop, Make Up Store, STHLM STANDARD och så vidare och så vidare. Hela listan över butiker som öppnar finns
här. Spännande! Kan ju säga att jag har väntat läänge på detta happening i och med att jag bor granne med bygget. Och det har jag gjort dem senaste två åren. Jag är trött på grävmaskiner och sprängningar, nu vill jag ha mode och kläder! Så glöm inte det: Invigning och fest i dagarna fyra. 27-30 mars!

Små, små initiativ...

...skulle göra livet enklare. Som att till exempel gå av tunnelbanan när man ska. Oh well, får väl hoppas att fler chanser dyker upp. Snart, helst.

Hej Thailand

image113
Vill bara önska min sötnos M en trevlig resa till Thailandet! Jag är såå avis, ni skulle bara veta. Sola åt mig och piska T ifall du råkar stöta på honom. PUSS

Ok, det här kändes bättre

image111

Hon måste ju ha sillisar, eller vad tror ni?

Lindsays utvik, vad tänkte hon här?

Blir ju närmast chockerad när jag ser den här bilden. Helnaket känns rätt tacky nuförtiden...
image110

Motivationsdown

All motivation jag någonsin ägt fick tydligen för sig att bara rinna rakt ur mig idag. Det är något med dessa måndagar alltså... Vad göra? Måste ju hitta någon slags ljuspunkt snart, annars kommer jag gå under. Det är tur att våren i alla fall (nästan) är på väg. Klänning, leggings och ballerinaskor är alltid något att se fram emot!

Vårtecken

image109
Det måste ju vara ett vårtecken att jag bara vill cykla runt mest hela tiden. Baksidan av det hela är att jag måste köpa en ny cykel. Helst hade jag velat ha en rosa Kronan med nummerplåt och allt som hör till. Känner mig dock mindre sugen på att lägga ut nästan 4000 pix på en sådan. Om inte någon har en rosa att sälja? Annars så har jag hittat den här flashiga från Kungs. Den går loss på drygt 3000, vilket är ok. Nästan ok i alla fall. Det är ju bara att titta på den så finns det inga tvivel om saken! Denna sockersöta goding tänker jag glida runt på i vår.


Borka borka

Försöker fortfarande återhämta mig från gårdagens schlager. The Nicole, say what? Blir ju seriöst rädd. Männen i röda kostymer var riktigt spejsade. Men den stora besvikelsen att Lasse Lindh inte gick vidare präglar mig än. Kanske inte schlagermaterial, men GUD så bra! Tänker sommar... Jag gillar ju Andreas Johnson också, dock ej Carola. Låten var väl ok. Hon förstör Andreas. Låt det bli bättre nästa lördag, snälla!

Inget kraschat hotellrum här inte

Tack och lov. Det är det enda jag har att säga. Jag var dristig nog att lova bror min att han skulle få ha fest i min lägenhet ikväll. Var måttligt spänd över resultatet av denna fest när jag klev innanför dörren. Till min stora förvåning så är det städat. Prydligt och fint. Hade väntat mig stök a la kraschat hotellrum, men icke. Vilken karl han är, min bror! Inget är trasigt, inga äckliga ölburkar på bordet och ingen nerspilld soffa. Det är ju fantastiskt. Nu ska jag säga upp mig från vakenheten. God natt!

Kurragömma i SOUK-gallerian

Apperently är jag sämst på att gömma mig.  Dålig egenskap. Jag är sinnessjukt hungrig också. Min kära kollega bestämde sig för att flexa lite idag... Så lunchen får vänta ett tag till. Mööp.

Dåligt omdöme

Fattar inte varför jag alltid ska lyckas hamna i situationer jag inte alls känner mig bekväm med. Eller personer jag inte känner mig bekväm med för den delen. Suck. Jag mår dåligt. Så nu står jag här i SOUK. Och, eh, gömmer mig.


Valentines-överraskning!

Vaniljhjärta
Jag som har gått och känt mig allmänt bortglömd hela dagen fick en liten överraskning när jag klev innanför dörren nyss. Det började med mystiska samtal från min mamma. Om ingenting. Min mamma ringer mig aldrig om det inte är nåt särskilt hon vill berätta eller prata om... Så när jag öppnar ytterdörren ser jag en liten påse med vaniljhjärtan och pengar i. Så sjukt sött! Jag blev verkligen jätteglad. På påsen stod det: "Puss på alla♥dag från Mamma". Jag är inte helt bortglömd med andra ord. Det känns bra! Nu ska jag avnjuta dessa med Å över en kopp kaffe.

Alla hjärtans dag

image107
Får lov att börja med att önska alla en underbar alla hjärtans dag! Ikväll blir det middag med alla mina älskade flickor. Tell me, vad blir ni bortskämda med? Middag, blommor, underkläder? Jag vill höra allt om det jag inte kommer få idag, ha!

Mer vin åt mig

Oh ja, ikväll ska jag lyxa till det lite genom att dricka vin. Och äta oliver. I need it for sure. Alkad, say what?

Vårkänslor

Är det bara jag, eller är det fler som har känt av vårvibbarna idag? Det bara bubblar i kroppen på mig, vet inte riktigt vad det är som pågår. Men jag antar att det är vårkänslorna som är i farten även detta år. Även om det är lite väl tidigt ännu. Det gör inte mig någonting förvisso. Vill det bli vår i februari, fine by me! Jag älskar våren... Måste dock erkänna att det är blandade känslor inför morgondagens alla hjärtans-firande. Jag hade planerat att i år ska jag inte deppa ihop totalt. Inte tänka att jag faktiskt blev dumpad just den dagen för två år sen. Vara stark. Eller. Nåt. Dansa hela natten lång och bara dricka drinkar och fira med dem jag trots allt älskar högre än något annat - mina vänner. Olyckligtvis ska jag jobba på fredag morgon. Så får nog ta det lugnt med alkoholen. Men middag och (lite) vin blir det i alla fall! Ska dra med mina kära vänner till Söderkisen som har Stockholms godaste pasta, enligt mig då. Kanske blir det lite underklädesshopping också. Fin under kan man ju vara trots allt. Man vet aldrig, det kan ju hända något oväntat.

DRESS OFF DRESS ON

Let's swap!
Klädbytardagar
är tydligen det senaste. Idén tilltalar mig faktiskt. Med tanke på att jag ofta rensar i garderoben utan att ha hjärta att slänga bort det jag har tröttnat på. Så varför inte byta bort plaggen istället? Tycker det låter vansinnigt roligt, förutsatt att man hittar någon som delar ens klädsmak förstås. Härligt med lite initiativ som strävar mot dagens konsumtionshets. I Stockholm pågår klädbytardagar för fullt hus med start idag. DRESS OFF DRESS ON heter eventet och håller till på Konstfacks galleri Show Konstfack på Regeringsgatan torsdag-lördag. Kanske ska ta en sväng förbi och kika... Något kanske man alltid kan lyckas byta till sig. Något för er?

Min Valentines-önskelista

image104

Cirkeln är sluten

Min totala förvirring måste verkligen vara total när jag har lyckats sätta på mig byxorna bakochfram. Vad är det med mig? Ha!

Up up we go

image103
Vill inte ens kommentera vad det här skitvädret gör med mitt humör... Får hoppas att fröken Gynning lyckas bota min huvudvärk (som idag verkar vara kronisk) och göra mig lite gladare. Om det nu är möjligt. Men först blir det Gossip Girl.

Tredje gången gillt

Blev lite ledsen igår, därför updaten inte har varit den bästa, ha! Fick lämna in min mobil för tredje gången nu. Men nu ska jag i alla fall få en ny. Om fyra veckor. Känns ju som en tröst, verkligen... Så får hålla mig till min stenålderstelefon så länge. Mööp. Det är totalt oinspirerande väder idag. Började ju förbereda mig så smått på våren, med tanke på gårdagens solsken. Men idag är det lika grått som vanligt. Vad hände? Jag som dessutom hittade vårtecken också. Blad på buskar i februari. Även tulpanerna i rabatten utanför min port har börjat sticka upp. Sakta men säkert går det mot ljusare tider. Det känner jag på mig.

Måndag hela veckan

Funderar på att vara seriös den kommande veckan... Tidiga morgnar, promenader, nyttig mat och allt vad det innebär. Det börjar ju tyvärr bli dags att börja tänka på beach 2008 och sånt crap redan nu. Men mest av allt ser jag fram emot våren just nu. Har hakat på trenden och skaffat mig en hälsocoach, vilket är väldigt seriöst. Men jag behöver hämta motivation hos någon annan just nu känner jag. Well, vi får se hur det går.  Är ledig (förhoppningvis) hela veckan nu. Ska förbi jobbet i morgon och lämna nycklar och sånt. Så ska höra med min kära chef om det inte är dags att ta tag i bloggprojektet där också. Det ser jag fram emot! Efter det ska jag träffa M och långpromenera på Djurgården. Sen blir det filmmys tror jag. Tror jag måste ta tag i mitt mobilproblem också... Busy dag imorgon med andra ord. Lovar att jag ska lägga upp bilder på vår underbara Valentines-skyltning också! More om det imorgon.

Dags för ny design?

Funderar på att möblera om lite här i bloggen. Har idétorka som vanligt... Har börjat inse att det är svårt att konkurrera med andra om man inte har en flashig sida. Vilket jag antagligen inte har. Plain och simpel skulle jag kalla den faktiskt. Would love att höra lite förslag! Någon?

Singing Bee

Bi


Lite töntigt att erkänna att mitt nya favoritprogram på söndagar är Singing Bee, ha! Inte för att jag är nåt karaoke-fan på något som helst sätt... Men det är ju fantastiskt roligt det här programmet! Även om orginalfavoriten är Så ska det låta (som mamma alltid fick mig att titta på som liten), så är det en trevlig uppstickare. Ska nog anmäla mig till nästa omgång, för jag är bäst på att komma ihåg låttexter.

Statistik över sista timmen

Fem minuter kvar av sista timmen... Har fört lite statistik här i brist på annat att göra.

Antal kunder: 2
Antal peoples med röda jackor: 13
Antal Friskis&Svettis-fantaster: 7
Antal barnvagnar: 16
Antal snyggningar: 4
Antal turister: 13

Sen var det sjukt surt att jag missade dagens försäljningsmål med 50 kronor... Har höga krav på mig själv här, ha.

Trendfaktor noll

Man skulle ju kunna tro att det skulle vara högre trendfaktor såhär runt Söder, men icke. Kan bero på att barnvagnsmaffian har lagt beslag på hela Skrapan... Fast det är ju roligt att kika på bebisar som typ är trendigare än tillhörande mamma. Wierd det där. Men jag vet att jag kommer bli likadan när jag kommer till det stadiet i livet. Fast jag ska vara en trendig mamma med ett trendigt barn är det tänkt i alla fall. Well, we'll see about that one. Även om bebisarna är pimpade som sjutton så är det zero folk som handlar, det är trist. Skulle hellre vara en av dem just nu. Bara fikamysa såhär på söndagseftermiddagen. Det vore något. Men jag kör springkaffe från Pressbyrån, som vanligt.

Plötslig mobildöd?

Jag får panik på min mobiltelefon just nu. Måste gå och lämna in den en gång till tror jag... Den här gången hoppas jag att jag får en ny. Annars blir det tredje gången på ungefär två månader den är på lagning. Dagens teknik alltså... Börjar bli dags för lite frukost och kaffe, tror jag bestämt. Sen är det jobbet som gäller. Blev glatt överraskad när jag fick veta att jag slutar sex istället för åtta. Lovely...

Himlen därtill

Middagsruset är igång. Folk står på kö för att få bord på Himlen därtill. På 25:e våningen, hjälp. Men det ska tydligen vara sjukt maffigt där uppe. Och så har jag hört att drinkarna ska vara yum (och dyra)... I den finfina kön står Roomservice-Mattias, på tal om kändisspotting som jag skrev om i förra inlägget. Tror minsann att hela familjen är med. Två söta barn och en vacker fru. Inredar-Jon med sällskap anlände precis också... Trodde inte att kändisar behövde köa? Wierd.

Kändisspotting i Skrapan

Står här i min fina lilla butik i Skrapan. Ensam. Dött på kunder är det också, som vanligt. Men det cirkulerar i alla fall lite roligt folk i gallerian. Till exempel Idol-Amanda, som var här och köpte en Rosebud-salva för en liten stund sen. Otroligt trevlig tjej med käck dialekt! I like. Sanna Bråding med manligt sällskap gled precis förbi också... Bra att jag gör något vettigt på jobbet va? Hi.

Klockbegär

image101














Har fått pippi på klockor nu på senaste. Är oftast det enda i smyckesväg jag använder dagligen (lite trist, I know) men det är så fint och stilrent. Herrklockor i metall och med stor urtavla är favoriten just nu. Och den här från Calvin Klein älskar jag, rent ut sagt. Enkel, stilren och svart urtavla. Precis vad jag behöver...

Copycat-Slyna


image100
Dagen har i stort sett innehållit span på stan med min underbara
Slyna. Hon köpte mina neonrosa heels som jag gått och spanat på i en månad sisådär, jag vill döda (ha!). Hm, nej det vill jag inte, bara lite. För I love dessa skor. Men vi får helt enkelt förvarna varandra när vi ska ut och glassa med dem på fötterna. No hard feelings.

Fettisdag?

Yum


Tjocktisdag skulle jag nog snarare kalla det. Ska ut och spana efter en smarrig semla nu. Och dricka en stoor kopp kaffe till. Yum!





Oinspirerad

Är så totalt oinspirerad idag måste jag erkänna. Har sovit sjukt dåligt, inte druckit kaffe ännu och ska snart åka iväg till jobbet för att fixa lite smågrejer inför helgen. Jag är i stort behov av koffein och helst en cigg också, tyvärr. Hoppas det inte blir allt för sent ikväll i alla fall... Skulle behöva sova en hel natt så jag orkar med morgondagens göromål. Nej, nu ska jag sticka till jobbet.

Två år...

Maybe we could make it all right
We could make it better sometime

Maybe we could make it happen baby
We could keep trying
But things will never change

So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little, little bit better
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby

It hurts with every heartbeat

Försenad

Höll på att bli försenad till jobbet, not so lovely. Just nu står jag i Skrapan och ser dum ut... Det är helt tomt på folk vilket är sjukt tråkigt. På en timme har jag haft EN kund. Affärerna går strålande. Vill mest skjuta mig själv för jag mår bad. När ska jag inse att shottar inte är så välgörande som jag tror? Mööp.

Liin = dum

Har jag berättat om den gången jag somnade på nattbussen och vaknade upp långt, långt hemifrån? Nej, antagligen inte. För det hände igår. Börden av min sömnbrist på senaste. Inte så fantastiskt. Kändes visserligen ganska väntat, men jag har aldrig somnat på varken buss eller tunnelbana förut. Men jag får skylla mig själv. Det slutade med en trevlig utgång igår trots allt. Hela gänget satt hemma hos E i hennes fina partyvilla. Vi hade liksom en "utvigning", för hon flyttar idag. Vidare i total iskyla till Marie Laveau. Jag och E lyckas hamna i någon vampyrgrotta där folk var läskiga och hade sopsäckar på sig. Men som tur var, så var "rätt" ställe ingen höjdare. Därmed var jag rätt nöjd med min vampyrgrotta. Runt tvåslaget drar vi vidare till White Room där massa roliga människor uppenbarar sig! Det var dock lönehysteri eller något sånt, vilket gör att folk beter sig som djur. Helt plötsligt vaknar jag upp mitt i intet och inser att jag måste GÅ hem. Jag har ballerinaskor på mig och fryser så jag skakar... Chansar på en taxi och ber till högre makter att kortet fungerar. Way to go Liin

Tröttheten tar över...

Oh LORD, jag är så sjukt trött att jag inte vet var jag ska ta vägen... Min första dag i Skrapan gick ju finfint (som tur var) och jag fick precis veta att jag ska jobba i morgon med. Alla är sjuka just nu verkar det som. Stackars. Är glad att jag beslutade mig för att vara hemma igår och spana film med Gåsen. Vi såg fantastiska "Amelie från Montmartre". Hade totalt glömt bort hur rolig den är. Men då återstår ju frågan om det blir någon utgång ikväll? Well, får se efter min stundande powernap... Den är välbehövlig vill jag lova. 

Too Faced

Ruset har börjat komma igång, äntligen. Om det nu är detta man kallar rus det vill säga? Det är sjukt lugnt (för att vara ett rus), men det är ganska bra för då hinner jag ta hand om alla kunder ordentligt! Sålde precis ett Lip Injection Extreme och en Second Base eye primer från flashiga Too Faced. Härligt! Alltid roligt att sälja produkter jag själv tycker om och använder. Och det här med svarta kläder... Tror vi måste ha det för att svart framhäver make up:en vi själva har på oss. Vad tror ni?


Inget rus här inte...

Klockan närmar sig halv tolv och hungern börjar kännas av... Det är nada folk (vilket jag förstår med tanke på vädret) och jag har inget vettigt att göra i butiken. Mina kära chefer kommer säkert bli skogstokiga på mig om jag bloggar under arbetstid. Men hey, det är ju faktiskt lite smygreklam. Får fortsätta mitt projekt smeta och kleta så jag lär mig vad alla produkter är till för någon gång... 

Ensam öppning, hjälp!

Står här, helt ensam i butiken i Skrapan och är sjukt nervös. Första öppningen sen jag började jobba i måndags. Här går det fort fram! Vi får helt enkelt se hur detta urartar, ha! Jag är trött intill döden och är i stort behov av kaffe. Men ni är hjärtligt välkomna att hälsa på, jag jobbar till två.

Frukostmöte

Kom precis hem från frukostmötet på jobbet. Upp i ottan liksom (halv sju), vilket är jättetidigt enligt mig. Men det var mysigt. Tjejerna bjöd på kaffe, smörgåsar och juice. Inte ofta jag äter frukost! Vi fick även lite trevliga treats som avslutning på mötet. Jag fick bland annat två eyedusts, en ögonskuggepalett, ögonbrynsskuggor och massa ögonskuggor. Kunde inte hamnat på något bättre ställe än Pashion, där cheferna verkligen bryr sig om en! Börjar jobba igen vid halv två... Så det är bara att komma in i butiken och hälsa på.