Dagens outfit 30/1

Jessica Alba









Såhär
vill jag också se ut i vår. Skinnjacka, leggings, minikjol, rockinspirerad t-shirt,
vita Converse och kolsvarta piloter. Jessica Alba
ger mig vårinspiration just nu. Det behövs här i snön. 
Mm, me like!















 


Room Service?

Room Service-snyggingar

Funderar seriöst på att anlita Room Service-grabbarna till att fixa min lägenhet. Är i desperat behov av ett kök (med spis) och en garderob (gärna en walk in, hi). HJÄLP MIG!

IKEA

Jag har så förbannat svårt att säga tack. Det är nog min allra sämsta egenskap.

Som idag till exempel. Mitt kort fungerar ej i kortapparaten på
IKEA... Pappa tar fram sitt kort och betalar allt mitt skräp som JAG har köpt. TACK pappa! Vad skulle jag göra utan dig liksom?

Visserligen köpte jag inte så mycket, som tur var. Men dessa flashiga kartonger inhandlades. Finfina! En ny tvättkorg (gjord i plast, hård sådan), då min gamla gav upp för ett tag sedan. Och en galge till min älskade studentklänning. Otroligt nödvändiga saker det där, hi!


Lådor, igenLådor












Sunday, bloody sunday

Skitvecka. Milt uttryckt.

Nu: Elle-galan 2007. Hoppas på lite flashig inspiration... Så kanske nästa vecka blir trevligare än denna.

Klipp, klipp

Kom på att jag har klipptid, i morgonbitti. Gulp. Jag är nervös, eller jaa... Jag blev precis nervös. Har dock nästan bestämt mig för att börja lita på frisörer. Det ska bli en del av mitt nya liv, ha! Men gänget på Corinne&Friends vekar superduktiga (enligt min research i alla fall). Hoppas bara att det gäller min blivande frisör också... Nåväl, lägger upp resultatet här i morgon (om jag är nöjd, det vill säga). Wish me luck!

God natt sötnosar.
 
PS.
Tänker på dig, R. Önskar att livet vore enklare än det är just nu, för vi förtjänar bättre. Jag älskar dig mer än du tror.

TSF

Det är så långt att skriva... The Shirt Factory. OCH det är jobbigt att säga. Men det är det värt! Hade en superdag där denna eftermiddag. Såå annorlunda mot PB-helvetet. Lugnt och skönt. Man hann faktiskt uträtta något, ha! Mycket att lära sig dock. Skjortstorlekar, extra smal passform (slim), smal passform, klassisk passform (loose), 2051, enkel slipsknut, dubbel slipsknut... Ojojoj. Tilt error, minst sagt. Men jag fick gå igenom provkollektionerna och allt vårnytt, very fun! Jag hoppas på det här jobbet, väldigt starkt. Det är det enda jag vågar hoppas på just nu...

Orka måndag

Hur kan det vara måndag, igen? Tiden bara rinner mig mellan händerna. Usch. Har inte ens varit ute i snön än. Det är ju sol och allt. Det borde göra Liin lite gladare. Men icke. Tror det är dags för en rejäl uppryckning.

Jag är rätt dålig på att säga tack, det vet jag. Speciellt när jag mår dåligt. Så idag vill jag tacka två mycket speciella personer här.

Hinii (min slyna). Tack för att du finns, jag älskar dig över allt annat. Du är den bästa vän man kan tänka sig.
S. Tack för att du är brutalt ärlig. Jag vet att du vill mitt bästa, även om det gör ont. Älskar dig, även om jag är arg.

Snövit

Och yes, nu är det vinter? I detta fall känner jag att ordspråket "bättre sent än aldrig" inte riktigt kommer till pass. Well, lite mysigt är det ju.

Ser fram emot tisdag otroligt mycket! Det här jobbet är helt perfekt för mig. Jag hoppas på det bästa. Dessutom är det cykelavstånd. Jag hade planerat att cykla dit idag faktiskt. Men sen hände det något. SNÖ. Jag som hade gett upp hoppet när det gällde snö. Så bestämmer den sig för att komma när jag inställt mig på vår. Och vårkänslor. Och en cykeltur. Typiskt.


Provjobb

Yes! Det flashigaste provjobbet hittills. Tisdag. The Shirt Factory Design Linnéa Braun. Spännande, spännande. Detta ser jag fram emot otroligt mycket. Håll tummarna för mig!

Kändisspotting

Första dagen på PB Rådmansgatan. Allt jag kan säga är lugnt, och trevligt. Mycket trevligt. Några hotties kikade förbi till min stora lycka. Mums. Kul att de har hetare killar där än på Centralen. Denna PB kan ha potential, oväntat och roligt!

Egentligen är det roligaste med det här jobbet, att titta på alla människor. För det finns väldigt många weirdos. Sen är ju kändisspotting självklart en favorit. Idag spottades Robyn på min nya PB. I inte så flashiga kläder (typ mjukiskläder), gled hon in. Fast hon var rätt stylish även som mjukistomte. Mer än man kan säga om mig när jag har en dålig dag... Rätt soft. Hon är som jag med andra ord, ha! Det inhandlades ett månadskort bland annat. Hon var väldigt liten och väldigt trevlig, så som man vill att kändisar ska vara helt enkelt!

Härlig blandning av kunder må jag säga. Hälften snyggningar, hälften kändisar. Bra första dag.

Obsession

Hello Hottie!

Okej, kan medge att jag skrivit lite mycket om min älskling Justin Timberlake nu på senaste... Men, vad sjutton. Han är värd massvis med bloggspace (enligt min mening), ha! Och det
här är tydligen anldedningen varför det tog slut mellan han och Cameron. Hon var för gammal och för svartsjuk. Lite orättvist, tycker jag. För hon ser ju allt annat än gammal ut i alla fall. Well well... Mm, me like skvaller!

Another bloody sunday

Söndag. Igen. Det innebär mer eller mindre att det är måndag i morgon. Igen. Hu, jag gillar inte måndagar. Men jag får i alla fall lite sovmorgon innan träningen. Skönt och välbehövt. Och som tur är händer det rätt mycket skoj den kommande veckan. Så jag kanske slipper måndagsångesten för en gång skull?

Veckan i korthet: 

♥ Tisdag - första dagen på nya PB, det ser jag fram emot!
♥ Onsdag - nya avsnitt av OC sänds på Kanal 5. Spännande, spännande...
♥ Torsdag - Arbetsintervju på The Shirt Factory, Barkarby.

Nåväl, det var några trevliga händelser vecka 3. Det har blivit många intervjuer nu de senaste veckorna faktiskt, trevligt. Förhoppningsvis får jag ett flashigt jobb snart, ha! Självklart tränar jag som vanligt (ska försöka hinna alla ordinarie pass), jobbar (om jag har tur) och så ska jag försöka sova lite. Så, nu: En härlig kopp Yogi-te. Efter det: sängen. Over and out.

Dagens te-visdomsord: "The beat of your heart is the rythm of your soul."


Aaj!

Två ord: Fruktansvärd träningsvärk. Say no more. Men jag får nog skylla mig själv litegrann. Det var länge sedan jag var ute och sprang, nåväl, långt i alla fall. Men nu snackar vi mil. Liin kutade en MIL igår. Överambitiöst. Och det här är tacken. Uh.  


Tjohoo!

Fredag!

Gudarna kanske är goda trots allt! Han ÄR singel. Det är ju trots allt fredag! Som sagt. 19 juni, ha!

Cameron Diaz ut - Jessica Biel in?


I sure hope not
Hon har tydligen spottats backstage på Justins turnépremiär FutureSex/LoveShow. Liksom flera andra vackra ladies som till exempel Kate HudsonCam plus Justin är ju lika med sant. Eller?

Personligen tycker jag att han kan vara singel fram till den 19 juni, då han kommer till Stockholm. För då tänker jag lägga vantarna på honom, ha! Vem skulle tacka nej till lite futuresex med den mannen liksom? Inte jag i alla fall. Mums...

Hårror

Det första jag ska göra när jag får pengar över... Klippa mig.

Vardagslyx

Vardagslyx är helt klart att kunna gå till gymmet varje dag. Den enda lyxen jag unnar mig varje dag i alla fall.

Så fort jag får lön ska jag unna mig lite nya träningskläder. Stella McCartnys linje för Adidas är väldigt het. Plaggen är i otroligt sköna material också. Mm, me like.

Stella McCartny för Adidas

Vårköp?

Kappa från HM






Den här kappan i A-linemodell från HM är faktiskt en riktig pärla.
Synd att den inte finns i strl. 32, för 34:an är stor på lilla mini-Liin. 
Då hade jag köpt den direkt. Vet dock att HM på Hamngatan fick in nya exemplar idag, även i svart. Det kan nog mycket väl bli ett köp ändå, för denna söta kappa kommer definitivt bli en hit i vår. Mm, me like.





Dr McDreamy

Dr McDreamy


Existerar ens den där Dr McDreamy..? Liin har börjat tvivla. Men Grey's Anatomy var lika bra, som vanligt.

Working 9 to 5..

Kan jag ju inte direkt påstå att jag gör, ha. Men nu ni. Liin har varit en aktiv kvinna idag. Tre intervjuer på en dag! 

♥  Gatt i Globen C. Märkeskläder för killar. Vill ha vill ha vill ha! Supertrevlig personal. Oh yeah.
♥ PB Rådmansgatan. Ren slump, men jag ångrar inte en sekund att jag satte min fot där. Provjobb på tisdag. Om ni är i krokarna, hälsa på vet jag!
7-Eleven Västerlånggatan. Heltidstjänst. Dock restaurangavtal där, big NO för min del.

Minst sagt underlig dag. Men jag hoppas på jobbet på PB allra mest just nu. Supertrevliga ladies som jobbar där, helt rätt plats för mig. Å andra sidan vill jag ha jobbet på Gatt, för karriärens skull, ha! Men vad som händer under veckan får vi se... I'll keep you updated.

Nu: Off to the gym, ciao!


Dagens outfit 8/1

Rachel Bilson
Rachel Bilson är helt klart en stilförebild. Så söt, så stylish. Det blir bara inte fel. Jag är helt såld på hennes söta, personliga stil. Hennes garderob skulle då inte jag tacka nej till, det är något som är helt säkert. Nyckelplaggen är kvinnliga blusar, söta klänningar, kjolar, jeans och nätta skor. Design möter second hand. Mm, me like

Filmmys



Cold Mountain
Åter till Cold Mountain är ju kanske den bästa filmen som gjorts.  Jag fullkomligt ÄLSKAR den. Jag vart så glad när TV4 visade den i  går kväll. Det var bara att mysa ner sig i soffan och stänga av telefonen. Jude Law är så jäkla HET. Kanske snyggaste snyggningen ever, mums. Och Nicole Kidman... Vackrare än någonsin. Med ett hår jag skulle dö för.

romantiskt, så sorgligt och samtidigt så otroligt bra.




Nostalgitripp

Middagen igår var jättelyckad. God mat, goda vänner... Kan det bli bättre egentligen?

Det var faktiskt trevligare än jag trodde att umgås med barndomsvännerna. Grimstabarnen kanske man ska säga. Jag, S, J, Å, S och H. Det kunde liksom inte bli annat än skratt, skitsnack och en tripp down memory lane. Kvällen slutade i vilket fall med att vi åkte hem till S och tittade på alla gamla skolfilmer som spelats in under åren. Otroligt pinsamt. Men såå roligt. Allt finns ju på band (numera DVD)! Allt, ifrån vår första teater "Trollringen" till Spice Girlsuppträdanden till Småstjärnorna till Diplomgalan. Hjälp vad små vi var...  

Men det var så fruktansvärt härligt att för en kväll, bara tänka tillbaka på tiden där allt fortfarande var så okomplicerat och enkelt. Tack tjejer!

Peaches and cream

Dags att börja göra sig klar för kvällen. Middag och mini-grimsta-reunion-nånting är det som står på Liins schema.
Men först blir det en låång dusch och efter det en insmörjning med mitt nya body butter från Body Shop. Är barnsligt förtjust i body butters, har nog cirka fem eller sex stycken. Men den här doften vart jag helt såld på - persika. En riktig fullträff faktiskt. Peachylicious... Mm, me like!

HOTHOTHOT

Victoria's Secret

Liin beach 2007. Ja, tack!

Fallen ängel

Solskenshumör i all ära (jag är oftast glad)... Men vissa dagar vill jag bara BORT.


Angel

BUS

Precis som det låter. Brun Utan Sol. Ack så fiffigt. Och ack så välbehövt i dessa vintertider (om man ens kan kalla vårt snöfria, knappt minusgradiga, tråkiga januari, vinter). Speciellt när man, som jag, drömmer sig bort till fjärran länder hela dagarna. Här kommer två tips på mina favvis-BUSkrämer! Sen är det bara att drömma vidare...

Favoriten är självklart Dior Bronze med Shimmering Glow. Helt superbra. Inga fläckar, blir inte orange, man blir inte onaturligt brun och den flagnar inte ens om man skrubbar sig. Dior sviker aldrig. Outstanding.

God tvåa blir Bronze nature från Yves Rocher. Den har ett fint guldskimmer i sig, ger en fin brun färg och är otroligt dryg. Superbra budgetalternativ.


Dröm vidare Liin...

Nytt jobb, oh thnx!

Ge. Mig. Vilket. Jobb. Som. HELST.

Lättare sagt än gjort det där med jobbsökandet. But I'm trying. SOO hard. Hjälp mig någon? Rädda mig från PB-helvetet! Liin står liksom inte ut längre, buhu...

I brist på flashiga jobberbjudanden, har jag 
spanat in en hel del underbara klänningar på shopbop. Jag är en sån otrolig sucker för söta klänningar! Speciellt bubbelklänningar. Synd är väl bara att jag har en minst sagt, stram ekonomi just nu. Snyft. Nåväl, får trösta mig med att de flesta inte kommer in förrän till våren. Då ska det klänningshoppas! Åhh, längtar...

Mee like

Me LIKE

Äntligen hemma

Någon gröt blev det inte i morse. Ingen simning heller (bastade gjorde jag dock)... Oambitöst Liin. Minst sagt. Däremot filmjölk med russin och en härlig promenad ute i solskenet. Det dög det med kan jag säga.

Fick mina saker från
Accesora idag också. Riktigt niice. Bland annat fick jag det här:

Fodral till min iPod
Badger Balm
med smaken Highland Mint
Make Mine a Tropical Smoothie (bodyscrub) från Anatomicals
Halsband med änglavingar

Men nu blir det sängen och lite välförtjänt skönhetssömn, är riktigt trött faktiskt. PB är inte direkt en dans på rosor jämt (ever). God natt sötnosar!


Dreams

Om ändå simhallen såg ut såhär... Semester, ja tack!

El Mexico

Dags att infria nyårslöftena då...

Hm, löftet rättare sagt. Så det är väl bara att starta dagen med värsta supernyttiga grötfrukosten eller något liknande. Har faktiskt redan smygstartat med en kopp av mitt favvis-yogite. Mums.

Dagens te-visdomsord: "Love what is ahead of you by loving what has come before." Sött.




Såå, morgondagens/dagens happenings...

Förhoppningsvis min nyttiga frukost.
Simhallen för lite nya (sim)tag. Årets första träning faktiskt. Härligt...
PB (det betyder Pressbyrån för er oinvigda). Oglammigt, men det är trots allt ett jobb.

Nu däremot håller jag på att missa Sex and the City. Sen blir det sängen och förhoppningsvis en god natts sömn. Har bestämt mig för att drömma om denna söta klänning. Åh, jag älskar klänningar! Lovely... God natt sötnosar!

Carrie

Nytt år - nya möjligheter

Gott nytt år alla sötnosar!

Vad är mer passande än att inleda det nya året med en flashig blogg? Well, jag ska försöka i alla fall. Som jag sa till min kära, bästa vän 
hinnii, det verkar avancerat. Men å andra sidan tänkte jag, det är 2007, dags att bli en avancerad kvinna!

Nåväl, gårdagen. Vad kan man säga? Nyårsafton 2006 innefattade följande:

♥ En otroligt snabb shoppingtur på Hemköp i Vällingby, den gick på 5 röda.
♥ Sen en lång promenad i råblåst, i för små gummistövlar.
♥ En hastig, men god, trerätters. (Förrätt: avokado med skagenröra, Main: smördegsinbakad fläskfilé med klyftpotatis, Efterätt: ugnsbakade päronhalvor med smält mintchoklad och jordgubbsfromage) MUMS!
♥ Sminkning, hårfixande, massvis med glitterhårspray (tillåtet på nyår) och en underbar klänning.
♥ En timme av hetsdrickande där drinkbasen bestod av Bacardi Melon.
♥ Inräkning av tolvslaget i R bubbelpool. Ute på altanen. Med massvis av GOD champagne. Lovely! 

Tyvärr saknades vissa inslag, bland annat följande...

♥ En snygging att pussas med på tolvslaget.
♥ Brist på champagnerus.
♥ En fungerande kamera.
♥ En nyårspuss till min slyna.

Men what to say, what to do... Såhär dagen efter, gör det inte så mycket. Jag är nöjd över att jag fick mitt bubblande (även om det hade varit roligt med lite bilder). Nu är det nytt år, och nu börjar mitt nya liv...  Nåväl, i morgon i alla fall!

Nu, PrisonBreak med snyggingen Wentworth Miller. MJAU!