Gummistövlar på

Pretty in pink!

När man vaknar till världens regnoväder och åska som mullrar, känns det ju mindre roligt att vakna upp på morgonen. Som tur är så är jag faktiskt ganska förtjust i gummistövlar. Speciellt nu när det finns så många fina att välja på. Det är tre dagar kvar till Summer Jam och gummistövlar känns som ett säkert kort när man ska på festival. Jag har redan ett par svarta med dödskallar på, men ett par blommiga eller rosa vore ju finemang om jag hittade! Så jag ska ut och se vad jag hittar för roligt... Vore kul med lite tips!





JAAA!

Vilken match, vilka killar... Det är fullkomligt fantastiskt! Det är Fernando Torres! Grattis Spanien!

Heja Spanien!

Fernando Torres, mums!
Hoppas ni är lika laddade som jag, Spanien - Tyskland, spännande! Självklart Spanien vinner... Oh well, om inte annat så kan ju Torres komma hem till mig för lite tröst, ha! Heja Spanien!

Bakissöndag

Ok, nu är det banne mig bevisat att jag börjar bli gammal. Är man sliten på söndagen när man har varit ute på FREDAGEN, då är det illa. Så här ligger jag i sängen och tänker tillbaka på den gamla goda tiden när jag var i 18-årsåldern. Och orkade hur många dagar som helst... Hur ska jag orka fem dagar på Summer Jam? Det är en bra fråga. Eftersom jag har blivit äldre och förhoppningsvis lite mognare, så är nog svaret på den frågan: måttliga mängder alkohol. Inget "nu tömmer vi baren!". För det vet vi alla hur det slutar. Men som sagt så är det dags för Summer Jam på torsdag. Det här har vi sett fram emot i ett år nu. Och eftersom vi har pratat så mycket om det, så känns det lite overkligt att vi faktiskt ska åka nu. På torsdag! Hjälp. Det är bara packningen kvar, den värsta biten enligt mig. Förhopnningsvis går det bra och inget försvinner på vägen. Ha! 

Midsommar i Stavsnäs

Bjussar på lite bilder från midsommarafton ute på landet... Åh, vad mysigt det var!

Åsa var midsommarfin
Åsa var midsommarfin


Märklig pose?
Dick tror att han har muskler...


Max och Vanessa
Max och Vanessa var kvällens sötaste par!


Ann-Charlotte knows how to do it!
Skål!


Fredrik gillar sprutgrädde...
Sprutgrädde är inte riktigt min grej...


Mums!
Men Frederik verkar gilla det!


Ann-Chis och Annie har det mysigt
Så söta så

Midsommarnattsdröm

Glad midsommar!
Vill önska alla mina sötnosar en riktigt trevlig midsommar! Jag och Å beger oss ut mot Stavsnäs och landet, där det blir dans och fest hela natten lång (vi har allt laddat upp)! Ses på söndag igen...

Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan

Återigen så hopplöst förlorad, i dig.

Festivalfeber

Håkan Hellström <3
Är nog snarare vanlig feber jag har, men fy sjutton vad jag avundas alla som plaskar omkring i leran nere i Hultsfred! Det var nära på att jag ville sätta mig på tåget idag och åka ner. Jag menar, Robyn och Håkan Hellström? Ja, tack! Men jag såg att Håkan kommer hit den 24 juni och ska spela på Allsången... Får nog nöja mig med det. Hoppas att det inte regnar då bara. Ikväll blir det dock fotboll, som jag sjukt taggad inför. Heja Sverige!

Lost in Tyskland?

Summer Jam 2008, vilket äventyr!

Summer Jam 2008 är nu bokat och klart! Det blir flyget ner. Vi kom till och med undan med flygbiljetter för 700 pix, vilket var över förväntan. Och vi har inga karlar med oss i år... Hur ska detta sluta? Fyra tjejer lost in Tyskland. Kan inte bli bättre, ha!

PS. Om jag inte är hemma innan den 8 juli, är det läge att börja leta i obehagliga mäns (som heter något i stil med Franz eller Fritz) källare, någonstans i Tysklands urskog. Ett hett tips. DS.

Nervös?

Ok, jag erkänner. Jag är lite nervös inför flygningen idag. Jag beställde ju fint väder! Inte blåsigt och molnigt väder... Men det är några timmar kvar tills vi lyfter, så än finns det hopp!



Update: Flygningen blev inställd på grund av blåsten. Och jag som hade sett fram emot det här så länge. Fy skäms på er vädergudar!

Fly away

Fly away...Är nyss hemkommen efter pizzaraceIl Postino, jag fetförlorade och lyckades knappt få i mig en halv. Mår sådär halvbra, som jag alltid gör efter besöken där. Så möts man i bilen av ett sms som kändes som en spark rakt i magen. Nu mår jag ännu sämre, usch. Vad är det med karlar och deras brutalt hjärtekrossande sms? Brutalt ärliga kanske man ska säga... Suck. Karlar, vad ska man säga? Nåväl, i morgon ska jag träffa en betydligt mycket trevligare sådan. Och vi ska ut och flyga! Det kan ju inte bli annat än spännande. Hoppas bara att vädergudarna är med mig där uppe bland molnen... Inga åskoväder omkring klockan 15.00, tack!

Kärlek

Jag saknar min Maja Gräddnos.

Slut som artist...

Dem senaste dagarna har det varit otroligt mycket på gång... Jag är för trött för att berätta om det just nu, helt slut faktiskt. Men jag ska ge lite ledtrådar: kläder, jobb, blivande inköpsassistent, tiiidiga morgnar, lön och bäst av allt: modemässa i Köpenhamn den 7 augusti. Sug på den ni! Allt detta över en natt. Livet är bra fullt av överraskningar ibland. Nu mina vänner ska jag bege mig mot Värmdö och landet. Efterlängtat vill jag lova... Om vi inte hörs innan dess, trevlig nationaldag på er!