Unreal

Tiden går overkligt fort... I alla fall när det gäller vissa saker (saker man vill ska vara för alltid). Till exempel Justin Timberlake-konserten jag väntat på i över ett halvår. He came, he sang, he conquered. Liin dansade. Hela Globen dansade. Det var nästan overkligt bra. Lyckan var total under favvislåtarna My Love, What Goes Around../..Comes Around, Cry Me a River, Chop Me Up med Timbaland... Och självklart SexyBack. Hela konserten med andra ord, hi. Hade något slags lyckorus i flera dagar efteråt. ÅÅÅÅH, Justin! Ta med mig hem, tack.

Next stop blir Peace and Love. Ska bli sjukt roligt... Även om jag vet redan nu, att jag kommer bli söndertrackad av Kina. Men det är nice att jag har sovplats, så det får vara värt det. Är dock lite osäker över festival-utstyrseln. Gummistövlar är i alla fall ett säkert kort, tror jag. Nåväl, har tills på torsdag på mig att fundera på detta. Min man har varit snäll och fixat det ultimata festivalprogrammet till mig också, sweet. Så nu har jag massvis med bra artister att kika på. Några åt mig, och några åt honom.

Och om sisådär två veckor, då är det semester. Jag LÄNGTAR.





M
, jag räknar dagarna till du kommer hem igen. <3

I'm bringing sexy back

Imorgon smäller det, äntligen! Har laddat upp hela dagen med massa Justin i hörlurarna...

image73

Efterfest på Hell's Kitchen... Vem vet? Can't wait!

M

You've got me lovestoned.

Sol, vind och vatten

I söndags tog jag premiärdoppet för i år... Burr!

Välkommen till världen!

image72


Nova Linnéa Puma Rosendahl
(mycket flashigt namn)

Idag är det officiellt, jag hälsar efterlängtade Nova välkommen till världen! Hon kom visserligen för fem dagar sen, men fick se henne första gången idag. Måste säga att det var väldigt mycket mage för en sån liiten bebis. Har dock aldrig sett något så sött (eller så litet). Dessutom blev jag så rörd att jag fällde en tår.
Grattis bossen/mamma P. Nu är det slut på friden, hi!