Hård helg

Det är definitivt inte första gången jag vaknar upp och inte vet vart jag är. Sist var jag på McDonalds vid Norrmalmstorg för intag av fyllekäk. Sen vaknar man helt plötsligt upp på en soffa i Traneberg. Livet kör hårt med mig. Och det är garanterat inte sista gången heller, ha! Så är alltid mina dagen-efter. Bakfylla, ångest och förvirring. Det är Liin i ett nötskal. Inte nog med det, såg ju ut som gårdagens fylleknull till på köpet. Ångest. Jobb om en timme, inte helt ok. Men jag tog mina finfina Marc Jacobs i handen (numera bespillda med Cola Light, buhu) och kämpade mig igenom dagen...

Så, vad hände? Fredag var det frisören. Fyra timmar, lovely. Men fint vart det och jag gick hem med en påse med massvis med schampoo och balsam som luktade yum. Och en inbjudan. Det blev en lugn och skön kväll hemma, för ovanlighetens skull. Lördag däremot. FYLLESLAG, kaos, höga skor. Ultimata partymixen, plus ett nytt ställe att gå till. Det var riktigt flashigt, minns inte vad det heter nu men det ligger i Brunogallerian i Götgatsbacken.  Resten är ett enda virrvarr. Alltid lika roligt dock!


Scissor sister

Frisördags, hjälp. Paniken sprider sig i magen. Som vanligt. HJÄLP! Jag ogillar att gå till frisören, men mitt hår är katastrof just nu. Jag får hoppas på det bästa, hi.

Love is only a feeling

Jag har en känsla i min mage just nu. Kan inte riktigt sätta fingret på vad den betyder. Vet inte ens om den är bra eller dålig. Så jag har ägnat min otroligt roliga arbetsdag åt att leta fram alla horoskop jag kunde hitta i tidningarna på jobbet. Men fortfarande... Inga ledtrådar. Jag och M är horoskopbögar av värsta sort, ha!


Liin - what NOT to do!

Så här ligger det till. Vissa saker är man gör eller har på sig är inte helt ok. Det är vare sig trendigt, snyggt, eller snällt. Inte nu. Inte sen... Inte ens om hundratusen år, ok?

Här är min NOT-lista, läs och lär.
Extensions, i ovanliga fall otroligt snyggt. Snyggt = påkostat. På små fjortonåringar är det inte påkostat och ser där med ut ungefär som plasthår. Som är söndersmält med plattång. Inte ok.
Capribyxor + stövlar, NEEEJ! En glipa mellan stöveln och byxan är inte snyggt, ever.
♥  Trashiga nylonstrumpbyxor med maskor i. Hjälp. Eller ännu värre... Nylonstrumpbyxor i onaturligt brun färg (dvs. som inte har samma färg som resten av kroppen) under kortkorta shorts, med maskor i. HJÄLP.
♥ Högljödda mobilsamtal där det skriks ut vilket flashigt ställe man ska ut på, eller att man har varit på Systembolaget. Eller vilka man har haft sex med den senaste veckan. Ok, vi både ser och hör att ni inte är i rätt ålder ändå, so why bother att försöka imponera någon?
♥ Vita ungdomar som använder smink som är anpassad för mörkhyade. Ok, det är ALDRIG snyggt med foundation som ser ut att vara i Beyoncés hudton. Inte om du blond och ljushyad i alla fall. Come on, man ser inte brunare ut för att man har en mask av brunkräm i ansiktet. Man ser smutsig ut, tyvärr. 



Nu: Picknick ute i solen. God mat, gott vin och trevligt sällskap. Livet kan inte bli bättre!

Dagens klänning 21/4

Rachel Bilson
Lovely.

Serious shit

Paniken börjar sprida sig lite lagom långsamt i min kropp. Tillsammans med ångesten så är allt fulländat. Jag är en seriös kvinna. Det var Slynan som så snällt påpekade det hela. Och nu är det nog ett faktum... JAG ÄR SERIÖS. Hjälp. Mitt liv är planerat minst ett år framöver, allt ifrån arbetstider, gympass, semesterplaner till ja, typ allt! Nu är det bara man och barn kvar, sen är alla vuxenpoäng samlade. Hjälp, igen.


You are my sweetest downfall

Bara för den konstanta sorgen
Tar jag nu ditt liv
Och sparar det in i mitt innersta
För det är dig jag vill ha
 

<3

Work work

Endast två arbetsdagar har passerat, och jag längtar redan efter helg och ledighet. Patetiskt. Hur ska jag någonsin kunna bli karriärkvinna? Bra fråga... Det har varit två sega dagar, det kan inte förnekas. Träna, äta, jobba, sova. Inget liv, inget roligt. Inte ens roliga människor på jobbet. Felplanerade hela dagen i stort sett då jag tänkte komma tidigt till jobbet och skvallra med M, men icke. Hon svarade så glatt att hon var på säljmöte när jag ringde. Så jag fick hänga med S i en lång timme, suck. 

Dagen flöt i vilket fall på som vanligt. Men jag var trött, trött. Gjorde inget vettigt. Inga flashiga människor. Inga heta män. Inga kändisar... Till slut ringde jag Slynan och åt ett äpple, pratade lite London-planer... Tänkte att tiden skulle gå fortare då. Tänk så fel man kan ha (no offens, hi). Den sista timmen fick jag besök av A, trevligt. Det är besökarna som får tiden att flyga iväg. A flög han också, var tydligen hög på koldioxid efter sin fridykning, wierd. Rätt flashig sysselsättning om man jämför med PB. Börjar dock vänja mig vid att han kommer förbi och retas var och varannan dag över att han har ett liv och jag inte... Men snart är det helg. Då ska det kalasas!

PS. Massa grattis till lillasyster och pappsen som fyller 12 respektive 47 år idag!


Grattis <3

Dagens klänning 15/4

Rachel Bilson
Lovely.

Smygreklam

Spelningar är min nya grej. Är bland det bästa jag vet, för det ger mig en härlig känsla i magen. En lycklig sådan... Speciellt när det är människor man känner som spelar. Men jag kan ju inte förneka att jag längtar grymt mycket till Justin Timbelake i juni. Kan slå vad om att den spelningen kommer slå det mesta i känsloväg faktiskt, hi (fast det kanske är mer en konsert faktiskt). Ja, jag är en Justin-sucker...

Förra helgen var det MikaBerns, grymt! Och igår spelade mina kära vänner Viva Arcadia på K15. De beskrevs av den otroligt onödiga konferenciern som "lite rockiga", jag trodde att jag skulle svimma. Komisk kvinna. Inte en helt ok tjej det där alltså. Svänger gör dem i alla fall. Speciellt Fredrik aka The Rockstar, som har en himla inlevelse på scen (om man nu kunde kalla den lilla inhängnaden de stog i för scen). Han har faktiskt några riktigt sköna rockstar-moves för sig, hi. Synd var dock att ljudet inte var helt hundra och att min favoritlåt "Pushing Denims" inte spelades, illa. Men jag är nöjd i det stora hela, en helt ok kväll. Var dock sugen på Debaser, fast av helt andra orsaker...

Några andra som jag snart hoppas få se på en scen i närheten är min kära lillebrors band. De är också så där härligt poppiga och svängiga, men har även sina depressed-låtar (som man ändå älskar). Min bror är ju himla duktig (nej, det är inte storesyster-skryt), om några år kommer han troligtvis vara en välkänd singer/songwriter, hi. Det är bara det där flashiga band-namnet som saknas. Sunday Afternoon är deras förslag, av personliga skäl. Enligt min mening är The Afternoons ett bättre alternativ, men det är ju jag och mitt ego det (skulle ju vara helt lovely att ha fått döpa ett känt band). Det roliga är att detta lilla garagepop-band påminner så mycket om Viva Arcadia-grabbarna för några år sedan... Skulle dock vara roligt att se Dick (lillebror) och hans flashiga band spela på otippade K15. Första parkett för min del den dagen.

Dagens låt: Sunday Afternoon/ The Afternoons - Någonstans Långt Bort

Dagens klänning 14/4

Rachel Bilson
Lovely.

Most wanted right now

Just nu har jag ett kraftigt ha-begär efter dessa ting...

♥ Fräsch
solbränna, så grymt välbehövt just nu, då min blekhet är att jämföras med ett liks. Inte ok.
♥  iPods senaste flashiga shuffle-mp3. Lite mer behändig än min "stora" mini-iPod, ha!
♥  Marc Jacobs Faridah shoulder bag. Fast i brunt.
♥ Massimo Dutti-klänningen som jag spanat på ett bra tag nu. Väldigt midsommar-like och har dessutom otroligt moderna fickor...
♥ SOMMAR! Så alla mina klänningar kan bli använda med rätta.

So tired

Förstår faktiskt inte varför jag är så trött. Det är strålande sol, har sovit sen tio i går kväll... Vad har gått fel? Himla konstigt det där. Men på måndag gäller det! Då börjar jag min heltidstjänst. Det betyder fasta tider, fasta rutiner, semester och bäst av allt, fast LÖN. Lovely!

Något annat som är helt lovely är när man bara känner att allt är bläha... Så kommer man hem och disken är diskad, stoppet i handfatet är fixat och att handfatet faktiskt sitter fast i väggen igen! Något som förvånade mig otroligt mycket och gjorde min kväll. Tack pappa! ♥

Nu är det dags att börja dra sig mot jobbet... Men först ska jag köpa ett nagellack och en hårinpackning, välbehövda ting just idag. Over and out.

Hey lovely

<3









Känns som att det var en hel evighet sen jag hörde dig säga så...























PS.
 Om du bara visste hur mycket jag saknar dig.

MIKA

Gueststar Slynan/Hanna/Hinnii här.

Raporterar direkt från soffan i Liins heta lya. Här flödar alkoholen och glamouren. Ok, jag överdriver en del men alkohol finns i alla fall, och Carro och Åsman sminkar sig. 50/50. Det är alkohol och det är glamour, jag har rätt ändå!
Vi ska på MIKA ikväll på Berns, oh yeah, det ska inte du. Vi är coola och DET är INTE du, ha!

Over and Out! L8R... / Hinnii

image56

GLAD PÅSK!

Babychicken











En underbar påsk önskar Liin alla sina sötnosar!

Min man

Min man <3
<3

Long life

Lite häftigt att veta att jag föddes en söndag för 7 089 dagar sedan.

Kaaaching!

Hemliga löner är ju också helt ok.

Sommar, sommar, sommar!

Två veckors betald semester är inte fy skam!

Listad helg

Helgens läsning: Typ allt som har med "hur du kommer i form innan sommaren" att göra, ha!
Helgens favorit: Strawberry Daiquirin på Friday's, finns inget godare.
Helgens bästa: Vårsol!
Helgens citat: Åsman smyger sig upp vid mitt öra och viskar: "Hon är en av oss!", sekt-aktigt men sjukt roligt. 
Helgens sötaste: En viss S. 
Helgens sämsta: Stora karlar vid namn Miguel som blir hemligt förälskad i en, lite halvcreepy.
Helgens sms: "Öh, jag tror vi missade Bingolotto"
Helgens mest diskuterade: Weed, ha!
Helgens "jag måste åka dit nu": Vart som helst där jag kan grunda min just nu, icke-existerande sommar-bränna.
Helgens lättnad: Att inte vara bakfull...
Helgens drömplagg: Allt som har med klänningar att göra. Helst den från Massimo Dutti, ja tack.
Helgens låtrad: "Är det så här det känns att va lycklig?" (Snook - Inga Problem)
Helgens bästa köp: Grymt solpuder med guldinslag från Make Up Store.
Helgens fynd: En rougeborste (även den från Make Up Store), bästa ever!
Helgens köp per mobil: Ny ringsignal till mobiltelefonen, My Love - Justin Timberlake
Helgens afterwork: Måste ju varit Friday's uteservering i torsdags kväll jag smygstartade helgen. Surplade drinkar med
Slynan. Otroligt trevligt, otroligt fullt.