Snerregud!

Jösses vad jag är trött mina vänner! Kom hem från Tyskland igår kväll (tack och lov) och har i stort sett maratonsovit tills... Ja, typ nu. Nu är jag dock på benen och ska snart hem till V och spana skräckfilm. Är lite för trött för att berätta om Summer Jam just idag, men jag lovar att jag tar tag i det imorgon. Samt lägger upp lite bilder! Ska bli spännande att se vad man hade för sig under resan, ha! Här är i alla fall en bild på några väldigt slitna kvinnor sista dagen av festivalen!

Sjukt slitna..

I'm off

Off we go!
Sista inlägget innan Summer Jam. Klockan är 01-nånting och jag ska upp om några timmar. Vi ses på måndag!

Whyred

Whyred vår/sommar -09





















Resfeber till trots, Sthlm fashion week går ju inte att undgå. Dessa skor från Whyred är ju så söta att jag får andnöd!


Resfeber

Jag har fått mig en rejäl släng av resfeber. Vanligtvis brukar jag vara totalt lugn och tänka att allt ordnar sig... Men inte den här gången som det verkar! Som tur är arbetar min hjärna som bäst under stress, så det mesta har faktiskt ordnat sig. Men still, hjälp! Tänk om väskorna försvinner spårlöst? Eller om vi åker fel? Tänk om, tänk om... Bara sådant som snurrar i mitt huvud idag. Imorgon befinner jag mig dock på Summer Jam, då kommer alla problem på något mystiskt sätt bara försvinna. I can feel it.

Juli?

Ok, hur blev det juli helt plötsligt? Och knappt två dagar kvar tills vi åker? Hjälp. Nåväl, det är första juli mina vänner. Solen skiner och livet är underbart, inte sant? Ska möta upp tjejerna vid sex för fika och festivalplanering. Även om jag och Å var riktigt seriösa igår och packade allt som ska med. Måste även springa förbi Forex och växla pengar... Det är mycket nu!