Mina stora kärlek


Slut som artist?

Ja. Definitivt. Den här påsken har totalt sugit  (påsk)musten ur mig. Ha, mycket fyndigt va? Till och med humorn är nere i botten... Jag som mest har tagit det lugnt och ätit gott med familjen och sådana trevligheter. När började jag bli trött av att ta det lugnt? Tror dock att det är matens fel. Har ätit alldeles för mycket och alldeles för gott. Kommer rulla fram som en köttbulle rätt som det är tror jag. Usch. Nej nu, mina kära vänner ska jag kriga lite med mitt sofföverdrag. Det är något som kommer göra mig bitter och ännu mer slut som artist. Mööp.

Glad påsk!

image129

AHH!

Crap, crap, crap, CRAP. Precis så mår jag just nu. Blää.

IKEAhänder

Precis som det låter... Mina händer är sönderskruvade av alla dessa IKEA-möbler. Men nu är jag äntligen klar! Med skruvandet i alla fall. Nu återstår bara uppborrning av bord, hyllor, tavlor and so on. Har ett riktigt projekt framför mig i påsk. Plus stor vårstädning. Får hoppas att resultatet blir tillfredställande. Ska bli skönt att få någon typ av matplats eftersom folk tenderar att spilla lite väl mycket i min (vita) soffa. Well. Imorgon ska round two avklaras på IKEA. Det saknas lite beslag och skruvar... Ska kika lite på Hemtex efter rosa handdukar och så också... Kan bli en trevlig dag!


Surviver

Jag överlevde mötet med min PT, tack och lov. Vi pratade mest om vad jag har tränat innan och han var imponerad av mina kunskaper, ha! Sen gick vi igenom min kosthållning vilket han hade ganska mycket synpunkter på... Till och börja med så tyckte han att jag väger på tok för lite. Gå upp tio kilo! Det var hans bestämda mening om den saken. Måste tydligen äta mer. 3000 kalorier om dagen. Herrejösses tänkte jag, det är tre gånger så många kalorier som jag får i mig om dagen. Så måste jag sluta röka. Won't happen. Men jag lovade att jag skulle trappa ner. Och worst of all. Ingen cola light. Det är nog det enda jag aldrig kommer sluta med helt. Kaffe får jag däremot dricka, det är bra för förbränningen. Men han var jättetrevlig och snickrade ihop ett schysst träningsprogram åt mig, så jag är nöjd. Det sista han sa innan jag gick: "Lova mig att du äter mer nu, missy!" Jag gick i alla fall till affären. Och köpte cola, ha! Hur ska detta sluta? Jösses. 


Armando - mördarmaskinen?

Om en knapp timme ska jag iväg till gymmet och träffa min PT, Armando. Jag är rädd. Han kommer ta kål på mig. Förstår inte varför alla PT:s ska ha såna läskiga namn... Well, vi får se om jag överlever kvällen.

Suck

Off to the gym.

Dags för nya tag!

Jaha mina vänner. Det är måndag igen. Och efter min tjockisångest i lördags, lovade jag ju mig själv att start fresh på måndag. Idag alltså. Det betyder gymmet för min del. Wish me luck!


Hetsätning

Dagen började ju bra på matfronten (eller kanske inte...). Stor springkaffe på vägen till jobbet vid ett, läkerol i mängder på jobbet... Ont i magen? Japp. Eftersom det var schlagerafton hade jag och Å bestämt oss för tacokväll. Men hon hade även bunkrat upp med godis, läsk och chips. AHH! Snacka om tjockisafton... Min mage håller på att explodera. Det går ju inte an. SÅ. På måndag gäller det... Gymmet, here I come! Nu är det dags för beach 2008, tyvärr. 


Grattis Charlotte Perrelli!


Och för alla er som ska ut...

Bjussar på bästa partymusiken som garanterat gör kvällen. Enjoy!

http://www.foed.us/darwinbackwall/Darwin_&_Backwall_-_Mixtape_Del_7.mp3

Kvällens tracklist:
Dohr And Mangold - Sunrise 5 30 A M. (Style Of Eye Remix)
Armin van Buuren ft Susana - If You Should Go (Inpetto Vs. Duderstadt Remix)
Mark Mendes - Hubert is Cool (Original Mix)
Dirty South & Paul Harris feat Rudy - Better Day (John Dählback Remix)
Ali Payami - Pictures (Promo /CD-R)
Eric Prydz - Pjanoo (Original Mix)
Those Usual Suspects - Greece 2000 (D.O.N.S. & DBN Remix)
Alex Gopher - Aurora (Dada Life Remix)
Sydney Blu - Give It Up For Me (Original Mix)
Wolfgang Gartner - Front To Back (Original Mix)

Bästa filmen ever

image128

Såg precis Lords of Dogtown med min kära bror. Vilken fantastiskt bra film! Bästa filmen jag sett på länge faktiskt... Och att Heath Ledger är med är ett stort plus i kanten. Kläderna är ju helt underbara också. Bror min var helt lyrisk. Han hittade nog lite inspiration vill jag tro. Soliga 70-talet liksom. Sjukt bra.

Rosetten - how to do it

Detta är världens söstaste frisyr enligt mig!
image127

Så här gör du:
1.
Börja med att samla ihop håret i en tofs högt upp på huvudet och fäst med ett gummiband. Var noga så att det inte blir för hårt. Dela upp håret i tre delar.
2. Spara mittendelen och lägg den bakåt. För ihop de andra delarna och forma en rund knut som du fäster baktill. Tupera eventuellt för bättre stadga innan du fäster knuten.
3. Dela på knuten och för fram slingan som är kvar. Det är den som blir "mitten­bandet". Försök få igenom hårslingan genom gummibandet så att den kommer ut på bak­sidan. Dölj ändarna i rosetten. Tips! Får du inte slingan genom snodden? Prova att fästa på framsidan och göm ändarna inne i rosetten.
4. Forma till sidorna och avsluta med mycket spray.

Gårdagens bästa


Datum äntligen satt!

Den glädjande nyheten att det nya datumet är satt till Gentleman-konserten! Detta har jag väntat på sen november månad och nu, den 7:e april går den äntligen av stapeln, can't wait!


Dunk dunk

Jag är sjuk. Känns det som... Dunk dunk dunk. DUNK! Denna fina melodi härjar i mitt huvud.

Gårdagnattens bravader i korthet

Jösses. Jag är helt slut efter mitt fullspäckade schema de senaste dagarna... Har varit allt ifrån jobb, jobb, jobb, möten, statistinspelningar. You name it. Men igår natt spelade vi alltså in introt till finalen i Melodifestivalen i Globen på lördag. Vilken pers! Det började på Clairon hotell, vidare till en tourbus som fraktade oss runt i Stockholmnatten för diverse marsher med trumslagare från försvaret. Från 22.00 till 05.00 i morse. Frusna fötter, nattmat på donken, regn och massvis med väntan. Vi blev utkastade från Drottninggatan efter att folk hade ringt polisen och var vettskrämda (ha)... Och körde sönder Gul&Blå-skylten vid Hötorget med bussen. Sista koppen kaffe intogs 04.10 och ändå sov jag som en stock när jag kom hem. Sen var det bara upp och jobba igen, dödstrött, och direkt på födelsedagsfirande hos Hansens. Nu är jag helt slut. Men som tur är har jag två lediga dagar framför mig nu. Now we're talking.

Grattis Masken, äntligen 18! Nu blir det fest med hela landet-gänget. Soon I hope!

Dödstrött

Berättar om nattens bravader i morgon... Har inte sovit sen natten mellan lördag och söndag. Jag är trött!

I met his mother

Yes I did. Vad ska det betyda? Antagligen att jag överanalyserar som vanligt. Varför kan jag inte använda mina analytiska förmågor i något vettigare sammanhang än i hjärtefrågor? Jösses.


Hotties på Himlen

image126
Bjussar på het bild från i torsdags på Himlen (Skybaren) Jag och Å, ser måttligt roade ut, ha!

Sexual eruption

Börjar bli lite smått uttråkad här... Och törstig är jag. Suck. Så länge varade dagens lyckorus, ha! Fuderar på om det är dags att börja fixa mig inför kvällen snart. Ska hem till min kära Nique som har fyllt år. Middag, dricka och partey! Kan det bli bättre? Känner dock att det kan sluta stupfullt för min del. Hörde jag sambuca?!

Märkte att mitt uppehåll från alkoholen på senaste har gjort mig relativt lättpåverkad. Det visade sig så fint när jag härjade runt på Himlen i torsdags. Sjukt nice att jag har blivit tjenis med vakterna där. Fördelen med att jobba till nio på kvällen i Skrapan... En av dem har dessutom lurat i varenda människa som jobbar i baren att jag är hans flickvän. Därmed får jag flickvänspriser på drinkarna. Gratis alltså! Årets första strawberry daquiri (snarare en hel kanna) intogs med stor andakt tillsammans med färska jordgubbar. Mums! Helt otroligt ställe måste jag säga. Det är en sjuk upplevelse att sitta 26 våningar upp och dricka drinkar. I like! Absolut värt ett besök. Om inte annat bara för att spana utsikten. Det är ju trots allt bara ett plus i kanten att drinkarna är fantastiskt goda och att C spelar sjukt bra fransk loungemusik också...


It's in his kiss

What a lovely feeling...! Bästa kvällen med... Bästa killen såklart. Nu vet jag i alla fall vad det är jag har saknat så länge. Mer än så säger jag inte, hi.

Liin goes SPA

Sitter här med klibbiga ben, ansiktsmask, hårinpackning och gud vet vad... Allt kladd jag kunde hitta i badrumsskåpet. Masken för trötta ben och fötter är himla spejsad och gör att jag fryser ihjäl (är mentol eller nåt annat läskigt i). Snart är det dags för bodyscrub, fakebake, nagellack, smink och fixa håret. Inte för att jag ska göra något särskilt ikväll... Men lite fredagslyx är jag värd efter en lång arbetsvecka, ha!

Snälla vår, kom?!

image125
Detta om något är vad jag vill kalla vårtecken. Jag vägrar vinterjackan och springer runt i min skinnjacka, trots att jag halvt håller på att frysa ihjäl. BURR! Men krokusarna på min gård kämpar tappert, trots ett par minusgrader. Hey, kan dem så kan banne mig jag också! Idag har det i alla fall varit härligt väder med solsken... Detta har jag dock inte fått se så mycket av då jag har stått inne på jobbet hela dagen. Jag behöver sol. Den gör mig gladare i min annars så osoliga vardag.

Ego

Nu känns det lite väl ego här på bloggen. Bilder på mig överallt... Det är en fas, jag lovar.

Profilbild...

image124

U-turn

Helgen har i stort sett bestått av jobb, jobb, jobb. Och i sällskap av goda vänner. Har varit väldigt mysigt. Mycket god mat, film och schlager. Sådana helger kan även en kvinna som jag behöva... Har fått en del surprises, både av bra och dåligt slag, ha! Kom precis hem från Å. Vi kryddade söndagkvällen med lite extra spänning och lyckades få larmet i videobutiken att gå. Tjohej farbror blå! Vi måste ha sett misstänksamma ut. Fick stå och vänta i ute i kylan i minst en halvtimme. Frös nästan rumpan av mig, burr. Nu ska jag ta en välförtjänt dusch och försöka tina upp mina stackars frusna lemmar. Imorgon är det dags för nya tag. Away to the sun, eller hur M?

Sad sunday

Det regnar. Behöver jag säga mer?