Sjung om studentens lyckliga dar!

För vi har tagit studenten!
Inte för min egen del dock. Imorgon är det dags för min kära lillebror att uppleva en av dem bästa dagarna i livet. Jag är inte ett dugg avis, nej. Öh, JO! Tänk att få uppleva den dagen igen... Får försöka sno lite av hans studentanda och dricka mig fnittrig på låtsas-bubbel, till frukost såklart. Vädergudarna verkar ju även vara på vår sida och utlovar 26 grader! Tack, tack. Ska även klippa mig imorgon. Grymt att jag äntligen får slippa min nuvarande Robert Wells-frisyr. Känner på mig att morgondagen inte kan bli något annat än riktigt lyckad.


Han kommer med solsken till mig


Smashing bikini från Emilio Pucci

Lösning av problem föder nya problem. Klockan är mycket och jag är en nattmänniska, vilket inte går så bra ihop med att jag även vill vara morgonpigg. Men det råkar vara så att det är under natten min hjärna helst vill arbeta och proccesera vad som pågår i mitt liv just nu. Det stör min skönhetssömn något otroligt när tankarna studsar omkring som små ministudsbollar i mitt huvud. Jag vet inte om jag tänker extra mycket just idag för att jag har spanat lite för många Grey's Anatomy-avsnitt eller så... Eller för att min McDreamy är ute på vift. Oh well, livet går vidare. Imorgon ska det bli 24 grader och solsken, det är bara på med bikinin och ge sig ut och lapa lite sol.

Söt t-shirt från Moschino Cheap & Chic

Moschino Cheap & Chic

Hem, ljuva hem

Nåväl, efter en vecka med sol, bad, god mat och goda vänner nere vid medelhavet vill jag nog påstå att det är lite väl kallt här uppe i Norden. Är det inte dags för sommar nu eller? Men jag ska inte klaga. En vecka med 30 graders värme var välförtjänt, men nu är det dags att återgå till det gamla vanliga. Jobb, träna, städa och allt sånt som mitt trevliga liv innehåller för tillfället. Måste ju dock erkänna att jag gärna hade varit kvar till midsommar, minst. Jag fick ju en smärre chock klockan fem igår på Arlanda när jag steg ut i "vår-blivande-sommar-Sverige". Fy helvete tänkte jag och drömde mig genast tillbaka till varmare breddgrader. Men nu är det som sagt dags för annat. Planering inför min brors student. Nästan enbart för att jag får tillfälle att köpa en ny, smashing klänning... Vilket blir morgondagens mission. Samt att hjälpa D med studentskostymen. Nu är det dock dags för en kopp värmande te och en bra bok. God natt!  

Rosa drömmar...

Nästa kamerainköp blir garanterat en sån här!



Den här chockrosa lilla godingen från Sony hade gärna fått hjälpa mig att föreviga Turkietresan... Och andra minnesvärda stunder i livet för den delen.








Förberedelser, förberedelser

På lördag smäller det!

Det är vad det mesta handlar om just nu. Förberedelser. Inför D:s studentskiva imorgon. Inför den stundande solsemestern på lördag. Inför födelsedagar och hej och hå. Blir alldeles virrig och vet inte riktigt var jag ska börja. Pengar har växlats och ett sista besök i solariet ikväll får vara nog för dagen. Det är beachtema på skivan (originellt va?) så lite bränna vore ju trevligt ihop med klänningen jag ska ha på mig. Det blir storslaget med slarviga lockar och blommor i håret, så jag måste förbi pappas jobb i morgon och hämta något passande. Liljor kanske? Vi får se... På lördag beger jag mig alltså till varmare breddgrader, vilket ska bli otroligt skönt. Packande är inte min starka sida och det börjar ju bli dags att fundera på vad jag ska ha med mig. Suck. Oh well, bara jag har med mig en nice bränna hem så är jag nöjd! Allt annat är bara ett plus. Nåväl, ska nog återgå till mitt icke-packande nu.

Försent för Edelweiss

Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra