Forever young

Jag undrar på allvar hur länge min kropp orkar med att utsättas för alkohol på det här viset. Börjar få ölmage, ha! Men det är ju så sjukt nice alltihop, just nu. Ut och köra var och varannan dag, festa och ha roligt. Måste ju passa på nu när jag har så mycket tid över. Att njuta. Eller enjoy som jag skulle säga... Det är underligt hur allting bara vänder upp och ner som en bergochdalbana. Kan inte hjälpa att jag undrar om allt inte har en riktig mening? Tror i alla fall att jag har börjat förstå grejen. Från att ha mått riktigt, riktigt kasst så mår jag helt plötsligt jättebra. Kanske för att jag bara låter allt vara... Jag orkar inte vara feg och strunta i att göra saker bara för att jag är blyg. Som bästa tjejerna säger: kör, bara KÖÖR! Helt riktigt. Orkar inte riktigt oroa mig för framtiden just nu heller. Lever hellre i nuet. Det enda jag egentligen måste tänka över är att skaffa ett jobb, så allt går runt. Vilket det inte kommer göra till slut om jag fortsätter festa så mycket som jag gör, hi! Får helt enkelt köra en härlig mix av festa, vänner, mysa, festa lite till och lite kärlek kanske (kärlek som bara M & M vet vad jag menar med)... Det mesta börjar verkligen ordna sig. Och jag har sovit fyra hela nätter! Helt otroligt. Inatt var kanske bästa natten. Och bästa uppvaknandet, ha. Love that smile. Får hoppas att det upprepas inom en snar framtid...

She want's it

Måste nog säga att jag aldrig har mått så bra som jag gör just nu. Det är NICE.

Heart shaped box

Hjärtat är ute i farten igen. Det går fort i svängarna... Och det är NICE. Orkar inte vara ledsen över saker och ting längre. Det är skönt att må bra, göra det man vill och känner för. Som att festa all night long och ha kul med sina underbara vänner. Och att slippa tänka på att man har någon hemma... Det är bara att flirta och må bra. Jag mår bra nu. Det går bra nu. 

Det står skrivet i stjärnorna

Kärlek

2007 är ett viktigt år för ditt privatliv. Du har haft ett förhållande som fängslat dig och fått dig att ägna dig åt ett av dina tidsfördriv: att gissa vad den andra personen tänker. Och även om förhållandet präglats av mycket känsla och erotik har den genuina närheten saknats. Kanske har ni inte lärt er att lita på varandra än? Eller så trivs du med att spela ditt spel? Men förhållanden behöver utvecklas och det här har stått stilla alltför länge. Därför behöver du göra ett tydligt ställningstagande för framtiden. Om du inte gör det själv kommer det att göras åt dig - och det är bättre att du gör ett medvetet val än att du blir knuffad framåt. I höst har förhållandet antingen gått in i en ny fas eller tagit slut.

Sånt bullshit. Men så himla sant. Synd bara att mitt förhållande tog slut istället för att gå in i en ny fas, ha! This sucks bigtime. Horoskopen har tagit över mitt liv... Dags att skaffa seriös hjälp.

Love buzz

Liin är mucho sliten. Allt detta födelsedagsfirande har tagit knäcken på mig... Lite för mycket fest varje dag. Visserligen trivs jag med fest varje dag. Men alkoholen kommer bränna hål i min mage till slut, tror jag. Illa. Släktfesten i lördags blev lyckad. Även om det som vanligt endast var jag som var rund under fötterna, ha! Men som sagt... Livet är en fest, och jag är bjuden! SKÅÅL!


Lucy in the sky with diamonds

Jag har varit med om mycket i mitt 20-år långa liv. Mycket sorg, tårar, olycklighet och annat trassel. Även riktig lycka, skratt och kärlek. Olyckligheten har dock många gånger varit det största inslaget. Men ikväll slog det mig. Jag har så otroligt mycket kvar att uppleva i livet... Så varför deppa över det som varit? Jag har många lyckliga stunder framför mig. Och det är en helt underbar insikt.

Det är inte regn som faller

Ännu en dag igen
Jag vaknar upp med tystnaden
Åh, står där lika vilsen som ett barn
Och som en våg kommer saknaden
Och den sköljer över mig
I samma stund ser jag sanningen
Jag ska leva utan dig

Det är inte regn som faller
Finns inga spår i snön som leder hit
Ett hus bebott av tomhet
Av hjärtat fattas det en bit
Det är inte regn som faller
En kylig vind som söker sig hit in
Får se hur mina tårar
Fryser till is på min kind

Save me

Måndag, igen. Och jag känner ett starkt behov av att bli räddad. Eller ompysslad snarare. Har en aggressiv huvudvärk och vaknade med hjärtattack-smärtor i bröstet. Håller jag på att dö en långsam, smärtfull död här i min flashiga (ensamma) lägenhet? Förhoppningsvis inte. Det är bara livet som knackar på, ha. Mina vilda impulser att vilja kasta saker i väggen, typ tallrikar och glas, har stillat sig något. Nu har jag blivit en städomaniac istället, det sista man trodde om mig. Är dock lite svårt när det inte är stökigt och jag har dammsugit 35 gånger redan. Suck på det. Jag har en otroligt fin lägenhet i alla fall. Nu när tavlorna har kommit upp på väggen... Det som är tråkigt är att jag inte kan njuta av allt det här fina. Inte när jag tänker på att det var meningen att VI skulle bo här, jag och han. Var väl tur att jag valde lila tema, väldigt tjejigt. Inga kompromisser här inte. Nu är det bara en spegel som saknas. Hittade en på IKEA, mucho fin. Men sen ryktades det om att jag skulle få en av honom i födelsedagspresent... Jag vill inte ha någon födelsedagspresent av honom. Inte en spegel i alla fall. Så därför ska jag åka dit och köpa den innan han gör det, hi! Det är dagens plan.

Nattlista

Namn: Caroline
Smeknamn: Carro, Liin
Ålder: 19
Längd: 163
Vikt: 46,5
Favoritväska: Min svarta second hand
Favoritkändis: Rachel Bilson
Skostorlek: 36
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Bruna
Favoritfilm: Finns många bra
Favoritskor: Mina Marc Jacobs, trots att de dödar mina fötter
Drömjobb: Inköpare
Favoritbutik / Sverige: -
Favoritbutik / utomlands: -
Favoritkaffe: Pressbyrån-kaffe duger åt mig!
Sofi eller Ebba: Ebba
Favoritstövlar: Gummistövlar
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder: Inte mycket
Hur många skor har du: 30 par
Louis Vuitton eller Gucci: Louis Vuitton
Kilklack eller stilett: -
TV-program: Grey's Anatomy
Drömutseende: Fräsch bränna året runt, ja tack!
Fulaste plagg i din garderob: Mjukisbyxor, väldigt comfie dock
Snyggaste plagg i din garderob: Klänningen jag köpte till studenten
Favorittidning: Allt med skvaller i
Länder du varit i: Finland, Danmark, Grekland, Spanien och Frankrike
Länder du vill till: Mexico och Indien 

Favoritplats i hela världen: Paris
Favorithändelse i hela ditt liv: Studenten var stort
Husdjur: Nej
Drömbil: Bara hjulen sitter kvar är jag nöjd...

Dagens dusch: Vid fyrasnåret
Dagens frisyr: Ostyrigt rufs
Dagens smink: För seriöst
Dagens händelse: En oväntad kommentar
Dagens planer: Drömma sött
Dagens vill ha: Kärlek
Dagens saknad: Someone special
Dagens drog: Varken Cola light eller cigg
Dagens tråkigaste: Vinterblek
Dagens finaste: M
Dagens måste: -
Dagens dricka: Mjölk
Dagens köp: En tavla på Eiffeltornet
Dagens mat: Lasagne
Dagens kärlek: Still waiting...
Dagens mående: Sugen

Dagens låt: The Knife - Heartbeats


Girls night out

Eftersom varje dag i mitt flashiga liv numera är en fest, så är det såklart att jag var ute och slirade även igår. Dock var jag värsta partydödaren kändes det som, ha! That's me. Det började med tre sjunollor, väldigt högstadieaktigt. Sen pressade jag ner fötterna i mina mördar-Marc Jacobs-skor. Ajaj. Vidare till Engelen, där bland annat Slynans bror numera har klubb på onsdagar. Mycket folk, många välkända ansikten. Riktigt nice med andra ord. Är dock rätt tråkig och oparty. Vill inte ha nåt att dricka, som vanligt. Även fast många mer än gärna vill bjuda, ha! Får aggressiva blickar av en viss persons flickvän, har en stark känsla av att hon ogillar mig av någon konstig anledning, hi.

Efter Slynan slängt i sig några öl blir det så klart dansa av. Hon konstaterar nöjt att vi är dem enda som är porriga på hela klubben. Dirty dancing med andra ord. Blir råinspanad av en blond man. Hjälp. Han hänger efter mig hela kvällen och ser till att hålla koll på alla jag känner. Hjälp igen. Han lyckas till och med nästla sig in på efterfesten. Samtidigt blir jag smstrackaserad av en stammis-man från jobbet. Ett nej är ett nej, ok?

Efter fiskgratäng och diverse roligheter ute i en ungkarlslya i Sumpan får F helt plötsligt för sig att vi ska åka hem till Vällingby. Och detta på under en timme. Helt lovely. Efter jordens språngmars till bussen mot stan, ser F bussen på ljusårs avstånd med sina falkögon. Vi hade inte bråttom alls visar det sig. Promenad från S:t Eriksplan till Karlberg. Dagens första pendel (04.44) är försenad. Suck. Väl på pendeltåget så frågar jag F varför vi åkte in till stan när den stannar i Sundbyberg. Suck igen, ha! Som tur var hann vi med bussen från Spånga och jag kom hem vid sex ungefär. Lagom till att SuperSonic gick på barntrean, ha. God natt trodde jag. Icke. Mina sömnproblem är numera grava, trots att jag äter piller. Pills that make you happy. Vilket liv.