Fashion against AIDS

Nu har jag varit och spanat in H&M:s Fashion against AIDS-kollektion. Mycket linnen och t-shirts med flashiga tryck, I like. Allt i 100% organisk bomull. Designen står olika artister och kändisar för. Till exempel Ziggy Marley, Jade Jagger, Good Charlotte, Rihanna, Timbaland och så vidare... Jag slog till på ett linne som Jade Jagger har designat. Fick en finfin påse och ett paket kondomer också, det kan ju inte bli bättre! RFSU stod till och med i butiken och pratade om AIDS och hur viktigt det är att använda kondom. 25% av intäkterna går till YouthAIDS för att kunna öka medvetenheten om AIDS och till att förebygga spridningen världen över. Fantastiskt initiativ! "Shopping har aldrig varit viktigare". Jag kunde inte sagt det bättre själv.
      image96image97image98
"This might be the most important piece of clothing you've ever har your hands on "

Smygshopping

Gårdagens statistjobb gick strålande. Jag drack kaffe. Vi var klara innan tio till och med, vanligtvis är jag inte ens vaken vid den tiden. Jag och M sprang runt i stan och jag, believe it or not, fyndade lite på rean. Jag är ju största reamotståndaren i stan. Men ett par vårskor från Top Shop och en halsduk från Indiska la jag vantarna på. För ynka 40 kronor styck! Köpte även en skinnjacka som inte riktigt var lika billig...

Nu sitter jag och hetsdricker kaffe. Unnade mig en låång sovmorgon idag. För första gången på över ett halvår har jag sovit gott. Helt otroligt. Ska snart träffa Å och spana lite på stan. Sen är det work work som gäller. Och självklart utgång ikväll. Det är tur att jag jobbar i en sminkaffär så jag slipper oroa mig över den saken. För det kommer bli en stressad kväll känner jag.

Jag vill ha VÅR!

image90

Statist 08.45

Verkar bli en sådär härligt okristligt tidig dag imorgon med... M meddelade för en stund sen att vi ska vara statister i någon serie för Svt imorgon bitti. Upp klockan sju då. Hjälp.

R

Första dagen på nya jobbet. Tycker jag klarade det galant med tanke på att jag är den enda som inte är utbildad make up-artist. Det enda jag har gjort hela dagen är att testa alla produkter som finns i butiken. Jag vill HA. Allt. Men prio nummer ett är skor. Omöjligt att hitta i readjungeln. Är nog den enda kvinnan som inte tycker om rea, tycker mest det är skit faktiskt. Hade dock siktat in mig på Natalie Schuterman's 70% off. Men självklart krockade det med jobbet. Hittade till slut ett par flashiga pumps efter mycket springande på stan. Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder för min älskling (mobilen) bestämde sig för att lämna mig idag. Snyft.

Rapport från resemässan

Sådär lagomt jättetråkigt. Man blir bara sugen på att åka bort, bort, bort.

Sunny sunday

Det är mycket som ska göras, fixas och donas med idag... Detta blir dagens mission.

♥ Långpromenad på Djurgården, mys
♥ Leta skor till jobbstarten

♥ Spana in årets Resemässa, kan bli fun!
♥ Tvätta ALLA kläder
♥ Storstäda


Unfair

Det råder kaos och total förvirring i mitt stackars huvud idag. Inte nog med det så vaknade jag och kunde inte öppna ögonen ens en gång. Baksidan med att sova med smink. Svullna ögon är inte helt ok. Visserligen hade det nog andra orsaker också... Men still, sjukt orättvist skulle jag säga. Hela den här situationen är fucked up och omöjlig... Jag är SÅ trött. Men jag kan inte sova. För det här är allt jag tänker på. All the time. Imorgon ska jag försöka rensa ur huvudet med en rejäl långpromenad Djurgården och förhoppningsvis lite shopping. Behöver svarta skor till jobbet, får se hur det går. Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka att inte tänka så mycket. Jag behöver sova. En natt är allt jag ber om, snälla?

Rosa drömmar (vill ha dig...)

image89

If I ain't got you...

Some people want it all, but I don't want nothing at all
If it ain't you baby, if I ain't got you baby
Some people want diamond rings, some just want everything
But everything means nothing if I ain't got you

Biomys

image88
Efter mycket om och men, blev det bio med Gåsen igår. Vi såg I Am Legend med Will Smith i huvudrollen. Obehaglig film skulle jag säga. Lite för mycket rabiesmänniskor för min smak... Gällde även folket i publiken. I synnerhet en kvinna framför mig som hade lite väl stora tendenser att gallskrika. Hela tiden. Det gjorde mig livrädd.

Fredagsshopping

Kom precis hem från en mysig fredagslunch med A. Som alltid när man är med henne så blir det lite shopping också... "För att stilla ditt shoppingbegär" som hon säger, ha! Underbara människa. Så jag kom hem med massvis av nya böcker, en almanacka och urfina glas från Iittala. Så nu är det bye bye hemska IKEA-glas!
image87


Oh LORD, ja

Och psst (Lord har varit i farten igen)...

Puketorsdag

Not sooo nice enligt min åsikt. Folk har ju ingen självkontroll. Men hey, I don't blame anyone efter diverse shottar Fernet. Synd bara att jag blev offret för onicea pukes. Jag mår mindre bra av att detta möjligen är senaste snackisen på Stureplan. Bilder kommer i morgon. Nu. Säng... Bluuurp.

Just enjoy

Sitter hemma hos M och är övertaggad som vanligt. Snart möte med hennes hälsocoach, P och någon mer man. Men tills vidare... Enjoy lite av Darwin och Backwalls lovely musik. Det ska i alla fall jag göra ikväll! Nu bär det av mot staden.

http://www.foed.us/darwinbackwall/Darwin_&_Backwall_-_Mixtape_Del_4.mp3

Här är kvällens tracklist:

Andrea Doria ft LXR - Beauty Of Silence Inpetto Full Vox Remix)
Deadmau5 - Arguru (EDX Remix)
Mark Mendes - Beneth You
Roger Martinez & Funkuz - Instigate (Original Mix)
Yaron Cohen - Ashes to ashtrays (Charles Gudagåfva remix)
Nikolina - Naked (Darwin & Backwall Remix)
Kid Chris - South Beach (Micha Moor & Deniz Koyu Remix)
Swen Weber - Maya
Starberger - Baretta (Darwin & Backwall Dub)
John Acquaviva And Olivier Giacomotto - Sofa King
Solaris Heights - No Trace (Popof Remix)
Morgan Page feat. Lissie - The Longest Road (Deadmau5 Remix)

Partyschitzo

Det blev noll powernap, så jag är på ett ungefär lika trött som jag har varit hela dagen. Kaffe blir min räddning om jag ska ut och slira. Ska satsa på en powershower på tre röda och hoppa i lite kläder. Orkar inte bjuda hem några gäster idag, det blir så stökigt. Drinkkvällar är inte direkt gynnande för min ekonomi, men hey, det är torsdag. Alltid värt att fira. Att D skickar supertaggad musik gör ju inte saken bättre måste jag erkänna. Ikväll befinner jag mig på Solidaritet, ses där!


With every heartbeat

Du finns alltid där... Med mig, varje gång mitt hjärta slår. Vad är grejen med blödande hjärtan alltså? Men du är ju så addictive. Jag blir galen.

This I want to wear tonight

image86

Akut sömnbrist

Efter sushi och ett antal Cola Light känner jag mig fortfarande inte piggare av någon strange anledning. Jag är så trött att jag bara vill gråta... Fast jag skrattar samtidigt, hur går det ihop? Skönt att veta att jag har några timmar på mig att ta en powernap, innan kvällens hets sätter igång. Måste ta och rota fram någon flashig outfit till kvällens utgång också. Oh well, det återstår att se hur väl jag lyckas med den biten. Orkar inte direkt bry mig om jag ska vara ärlig. Jag är för trött för det just nu.

Bombnedslag?

Jag är TRÖTT. Gårdagen spårade lite och jag kom hem vid halv nio i morse. Inte så lovely. Och som alltid när jag har haft gäster så ser min lägenhet ut som ett bombnedslag. Måste köra en seriös städning snart... Men det lär ju inte hända idag riktigt. Det är sol ute, vilket är trevligt. Att jag har sovit mindre än två timmar är mindre trevligt. Likaså att jag är helt utsvulten. Skulle döda för en Cola just nu... Bara att ta sig i kragen och gå och handla då. Jag. Mår. Bad. 

Hetsig utgång, jag är bad

Så sitter jag här igen, mitt styrda liv kanske inte är så styrt ändå, ha! M kom hit för en stund sen och nu hetsdricker vi vin. Rätt så lovely skulle jag säga... Men fuck it. Ikväll firar vi mitt nya jobb. Ses på Cafét...

Bad start på dagen

Ingen vidare start på dagen skulle jag säga... Att Heath Ledger är död, är helt fruktansvärt tragiskt. 28 år och pappa till en liten flicka på 2,5 år. Stackars, stackars, stackars. Sånt här gör mig ledsen... Kommer sakna honom på bioduken. Sen att mitt kaffe vill döda mig är ju en annan sak (går inte direkt att jämföra kanske...). Tårarna sprutar och jag kommer kvävas av hostan snart! Som tur var höll jag för munnen och svalde innan det började spruta ut ur mindre naturliga hål i mitt ansikte. Men ett tag höll det på att leta sig ut genom både näsa och ögon... Blä! Nu ska jag försöka göra något vettigt, det pratas om powerwalkDjurgården!  

Heath Ledger död?

image85
Skådespelaren Heath Ledger hittades död i sin lägenhet på Manhattan på tisdagen. New York-polisen misstänker att orsaken är en överdos, skriver nyhetsbyrån AP. Han blev 28 år.


Australienfödde Heath Ledger var Oscarsnominerad för sin roll i filmen Brokeback Mountain, som blev hans stora genombrott. Han medverkar också i den kommande Batman-filmen The dark knight.


Ledger har under den senaste tiden varit deprimerad, uppger flera personer för tv-kanalen Sky News, skriver Expressen.

(artikel hämtad från
Svt.se)


Trött trött trött

Förstår inte hur jag kan vara så trött... Klockan är snart ett?! Oh well, liite mer kaffe... Sen hoppas jag att min hjärna slutar vara i tilt error läge...

Slitna kvinnor, eller vad?

image84
Bjuder på en sliten jäkla bild på två slitna jäkla kvinnor, oh yeah!

Liin - en styrd kvinna?

Börjar faktiskt inse att hela det här projektet med mitt uppstyrda liv kanske inte var en så bad idea ändå... Det verkar ju börja bra i alla fall! När jag började planera det här året så var jobb prioritet nummer ett. Det fixade jag. Jag tog dem med storm, precis som jag sa att jag skulle göra. Det är så otroligt skönt att veta att det fortfarande finns lite go i mig. Precis vad jag behövde. Nu återstår bara att se vad nästa projekt innebär... Well, jag hoppas att det blir något roligt!

Pashion here I come!

Oh yeah! Nu får ni allt gratulera mig till mitt nya jobb på Pashion. Och självklart komma in till butiken i Souk-gallerian och shoppa loss!

Garderobsrensning!

Nu är det dags att jag tar mig i kragen och styr upp min garderob lite. Ska rensa och gå igenom ALLT! Sen som den söta Liin jag faktiskt är, får mina kära vänner välja och vraka bland det jag inte vill ha. Känner att det är dags för en update nu inför våren. Har aldrig längtat så mycket efter sol och värme som nu...

Bad hair day

image83
Känns som att varje dag är en dålig hårdag för mig nuförtiden. Är nöjd med frisyren, men luggen är liksom bara i vägen... Vilket i många fall även kan vara bra (gömmer mig under den när jag inte vill prata med creepy människor på tunnelbanan). Min frisör säger jämt till mig att den snyggaste luggen ÄR jobbig, så det är bara att leva med det. Men jag ser ju inget! Jag behöver besöka frissan pronto. Tänker mig något liknande Reese Witherspoons frisyr, lovely!

Arbetsintervju nästa


image82Det är spejsad rejvfest utanför mitt fönster. Inte så lovely när det lutar mot sängdags. Men först ska jag hitta någon flashig outfit till morgondagens arbetsintervju
Pashion. Ska ta dem med storm, det är min plan. Har ni tur så kanske en dagens outfit dyker upp.  Wish me luck!

Vintageklänning säljes!

Trodde aldrig att det skulle hända, MEN, nu säljer jag en av alla vackra klänningar ur min samling. Den är köpt på Cherie i Stockholm. Klänningen är en "one of a kind" då den är importerad i ett exemplar från Paris (enligt damerna i butiken). Jag säljer den på grund av för stor storlek, men den är helt i nyskick (endast provad hemma). Fr taille 38, USA size 6. Skulle dock gissa på att det är en svensk 36:a eller möjligvis en liten 38:a. Den är mörklila, men min mobilkamera är inte så hightech... Nypriset låg på 1900 kronor, men rätt person får rätt pris! Om någon vill ge min älskling ett bättre hem, hör av dig!

   

Kläder på vift!

Jag har ett litet dilemma. Hur jag ska få tillbaka mina kläder, som mystiskt försvann hemma hos D i onsdags. Var  helt stressad på morgonen och struntade totalt i att leta noggrant. Fast jag har i alla fall kommit fram till att i vårt "förhållande" så är det HAN som är sjukt stressad, inte jag (för en gångs skull). Och DET gör mig stressad... Åkte hem i enbart jeans och jacka, vilket var väldigt ocomfie. Gillar inte att handskas med saker som jag inte riktigt vet hur jag ska lösa. Ahh! Jag vill bara ha tillbaka mina kläder. Stressade män är nog mitt största issue just nu. Suck.

Så här fina var inte mina Hanky Panky efter det besöket...

Dagens outfit?

Funderar på om jag ska ta mig i kragen och börja publicera "Dagens Outfit"... Mest för att öka min egen motivation att faktiskt klä på mig ordentliga kläder varje morgon, nu när jag ska styra upp mitt liv. Det tåls ju att tänkas över, med tanke på att det krävs någon typ av fotoskills till det här projektet. Orka eller inte orka? Det är frågan... 

Tacky BUShänder - nej tack!

Att jag faktiskt gick upp halv nio imorse är något av ett under. Bra start på mitt styrda liv. Tror inte att jag har varit uppe vid den tiden sen... Jag gick i skolan. Något mindre trevligt är att mina händer av någon konstig anledning är brunare i handflatorna än på utsidan. Något av ett mysterium. Det ser lite ut som att jag har blivit attackerad av en brun-utan-solkräm. Men jag har inte använt någon... Weird. Måste gå till botten med det här problemet, för inget ser så tacky ut som BUShänder. Och det tycker jag inte att jag har förtjänat. Mööp.


Lovely

Mysigt med publikrekord! Fram till idag har jag trott att det bara är mina nära och kära som är här och spanar... Så det är med glädje jag hälsar alla nykomlingar hjärligt välkomna till Liins förvirrade liv. Enjoy!

Let's talk about sex, baby

image75
Affischen är äntligen här! Spännande. Projektet i sig är rätt spännande, skulle jag säga. Låt oss hoppas att filmen inte blir årets failure, även om jag har svårt att tro det. Affischen är i alla fall flashig, det är en bra start. Jag undrar hur pass förtjusta Sarah Jessica Parkers motspelerskor är över att det endast är Carrie som pryder den? I can't wait to get Carried away.

Nasty girl

Nasty boys skulle jag säga. Får upprörande besked idag, inte riktigt ok. Undrar hur många namn jag kan sätta äckel framför nu alltså, ha! Med andra ord har jag varit panikstressad all day long (kanske i vanlig ordning). Panikstädning, paniktvätt och panikshoppning. Får ju rysningar av mig själv. Är ju visserligen inte så ovanligt att jag hetsar runt som en annan dåre, då allt ska vara klart nu, nu, NU! Får se om det blir en ultrahetsig utgång ikväll också. Blir spännande att se om min stackars kropp pallar trycket, i alla fall efter onsdagens failure. Men det tror jag nog, hi. Har blivit lovad en gratiskväll av Loco, tackar jag nej så är jag otacksam. Hon uttryckte sig så fint och menade: "Lord bangar väl aldrig?" Det påståendet stämmer väl i sådär 99% av fallen. Men det tåls att tänkas över en kväll som denna. Det är ju storm! Kommer fram till slutsatsen att mitt hår inte alls vill samarbeta samt att jag ändå kommer blåsa bort.  

I want your soul...

...för jag har nog ingen kvar. Samma sak med hjärncellerna. Hade jag några få kvar innan gårdagen, så är det garanterat inga kvar vid det här laget. Min hjärna består till 99% av tequila just nu. Jag har issues. Lider jag av någon strange dödslängtan eller vad är det frågan om? Social suicide skulle jag säga. Jag säger upp mig från livet. Om jag var stressad inför att träffa D igår, så är jag stressad gånger tusen idag. Jag är fucked for life. Och har mystiska, kladdiga grejer i håret. Det är INTE ok. Någon som möjligtvis lider av svårare ångest än jag (om det nu kan vara möjligt), är nog Gåsen. Hennes skräckslagna min i morse skulle jag döda för att se igen. I det stora hela har dagen varit bra dock. Minns som tur är inte mycket alls från igår. Knappt fragment, då snackar vi illa. Men å andra sidan tror jag inte att jag vill minnas heller... Kaosigt värre. Är inte bakfull heller, vilket är strålande. Det tackar vi Russo för. Och ikväll? Ja, kör bara KÖÖÖR! Vad annars?

Be mine

Söndagsångesten börjar sakta smyga sig på som alltid. Mitt harhjärta har dock äntligen börjat lugna ner sig efter hetsiga insektsattacker och diverse issues. Men still... Det är söndag. Sitter här och pumpar nice torsdagsmusik, vilket jag inte borde. Har mycket annat jag faktiskt borde göra. Gå och handla till exempel. In the end har det varit en trevlig dag, ovanligt nog för mina söndagar. Min extramamma A har varit här och hjälpt mig att sätta upp hatthyllan som stått här och skräpat sen i julas. Vilket betyder att även hallen (köket?) har börjat komma i ordning. Det är skönt. Mindre skönt är att jag nu har två ofräsiga hål i väggen som behöver spacklas igen, och var är spacklet när jag som mest behöver det? Brukar ju ha stenkoll på mina saker. Tror också att jag har varit lite nöjdare med tillvaron då jag vaknade upp till solsken. Det händer ju inte så överdrivet ofta den här årstiden. Vilket gör mig ganska happy måste jag säga. Efter mitt hallmission åts det god lunch på Liljevalchs och promenerades på Djurgården, mycket mys. Jag borde egentligen inte klaga så mycket. Mitt mission med jätteflugan är även avklarat även om det krävdes några tårar och mycket springande runt lägenheten. Duktig tjej sa mamma, ha! Jag behöver terapi för mina insektsproblem, that's for sure. Men... Jag är ju trots allt kvinnan med issues!

Die, motherfucker DIE!

Jag är stressad. Har nog aldrig varit så stressad... AHH! Den största fluga jag någonsin sett (nu snackar vi humlasize) jagar mig runt lägenheteten och försöker attackera. Som hämnd för att jag sprutade ner den med hårspray har den gömt sig och bidar sin tid. Jag mår så dåligt! Insekter, speciellt spindlar, gör mig panikrädd och om jag är död imorgon så beror det på att flugfan har stressat mig till en hjärtattack! Hjälp mig någon? 

I fucking love

Det här är så sjukt bra. Som M alltid säger: "Jag klarar inte meer, musiken är för bra!". Enjoy.

http://www.foed.us/darwinbackwall/Darwin_&_Backwall_-_Mixtape_Del_3.mp3

Marco Demark - Tiny Dancer (John Dahlbäck remix)
Roger Martinez & Funkuz - Instigate
*Hemlig*
Funkagenda - What The Fuck
John Dahlbäck - Blink (Dim Chris remix)
Noir pres. Black Magik - Fuck Me (Thomas Gold remix)
Monochrome - Pearl (Gabriel & Dresden remix)
Duran Duran - Falling Down (Sebastian Leger remix)
Oliver Giacomotto - Wasabi On Top
John Acquaviva & Oliver Giacomotto - ...Good

Fuck me (oh yeah)

Gårdagen var helt fantastisk! Var sjukt otagg när det gällde systemetbiten men därefter rullade allt på precis som det skulle...
 
Nice med en helt ostressad kväll. Popcorn, vin och fucking bästa musiken. Kvällens höjdpunkter väljs ut och allt är bara udsudsuds. Sen kommer den förfärligaste resan in mot staden... Jag ser dubbelt och längtar bara tillbaka till sängen. Har aldrig varit med om något värre. Dessutom regnar det och jag är kissnödig som aldrig förr, not so lovely. Plötsligt står man där i dörren på Solidaritet, än en gång och är glad som aldrig förr. Roliga människor uppenbarar sig och för en gångs skull är det inte bara jag och M som rockar dansgolvet. Alla fakkar ur totalt! Bästa låten spelas. Det är ögonkontakt till tusen. Liin udsar, M udsar. Min heta dj-man udsar. Alla bara udsudsudsar. Så härligt! Och kvällen blir bara bättre och bättre. FejkPersan bjöd på yumshottar. M pokes ADHD:s öga. Han blir sjukt arg och vill inte prata mer, ha! Lagom till när Fuck Me spelas, får jag ett mobilmeddelande av kanske den hetaste mannen på jorden. Mitt underbara dj-ögongodis. Plötsligt står jag där med nya shottar (hans shottar, AHH). Levern är i toppskick! Sen då? Ja, you tell me. Efterfest, ja tack?! Och efterfest blev det allt (x3)... Säger bara: oh yeah! Liin har aldrig mått bättre! Ses på Solidaritet...

Make a wish(list)

Eftersom jag är kvinnan med seriösa sömnissues, vad kan då vara ett bättre tidsfördriv så här nattetid, än en lista?


BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Inte så ofta faktiskt...
Titta på dig själv i spegeln: All the time
Gnälla: Oh ja. Jag är nog fröken gnällspik rätt ofta
Skrika: Nej
Sova: Alltid för länge
Ha ångest: Som sagt, jag är kvinnan med issues
Skada dig själv med flit: Räknas överdrivet alkoholintag? Levern är nog inte så glad i dagsläget
Ta mediciner du inte borde ta: Det händer...
Vilja dö: Med det här underbara januarivädret, så vill jag dö dagligen... Och vakna upp i Thailand
Drömma mardrömmar: Ja
Drömma sexdrömmar: Det också
Ta droger: Inte så ofta
Försöka vara annorlunda: Jag ÄR annorlunda
Klä dig i svart: Svart är favoriten
Gå till kyrkan: På julafton
Gå i skolan: Den biten har jag klarat av
Röka: Försöker sluta
Ha sex: Mr. Pink är min bästa vän, ha!
Ljuga: Om jag svarade nej, skulle jag ljuga
Hata folk: Jag är rätt kärleksfull skulle jag säga
Lita på folk: Jag tror alltid det bästa om folk generellt sett, så ja

VEM:
Saknar du:
R
Vill du döda: Ingen helst
Rörde dig sist: Mr. Big
Vill du slå: Ingen just nu. Men jag bidar min tid, ha!
Kysste dig sist: Mr. Big, igen
Vill du kittla: Gåsen är alltid rolig att kittla
Kramade du sist: Mamma
Vill du prata med: Någon het man?
Skrek du på sist: Oj, var nog mamma...
Vill du vara som: Vill inte vara någon annan än mig själv
Sårade dig sist: M, bigtime
Vill du bli galet full med: Majsan, imorgon kör ba KÖÖR vi!
Gjorde dig riktigt glad senast: Var nog den där Mr. Big igen...
Fick du sms från senast: Majsan
Ringde dig senast: Mamma
Är vackrast på jorden:
Slynan<3

HAR DU:
För många vänner:
En perfekt skara skulle jag säga
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: När det kommer till städning
Någon annan psykisk sjukdom: Inte vad jag vet...
Någon fysisk sjukdom: Hoppas jag inte
Någon skada: Inte det heller
Färgat håret: Ja
Brutit några ben: Nix
Några piercings: Nej
Egen dator: Ja
Bra självförtroende: Oftast
Kysst någon: Några stycken, ha!
Haft sex: Oh ja
Köpt kondomer:
Nej
Tagit nakenbilder: Någon blev ju glad för sin julklapp, eller hur?
Sagt jag älskar dig till någon idag: Jag säger inte sånt
Bjudit ut någon: Nej
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Ja
Stulit någonting: Nej
Lämnat landet: Ja
Tuttat eld på nått: Eldade upp ett brev här om natten, det var bra för min mentala hälsa, ha!
Gjort något olagligt: Ja


HUR:

Går du:
Snabbt
Svarar du i telefonen: Hej det är Caroline
Fördriver du tiden: Med listor av det här slaget, uppenbarligen
Mycket pengar har du: Så jag klarar av att finansiera mitt "lyxliv", ha!
Tjänar du pengar: Pappa betalar?
Ofta diskar du: Varje dag
Ofta städar du: När jag är aggressiv, vilket är rätt ofta
Många stör du dig på: Oj, det är många
Ofta träffar du din familj: Alldeles för sällan, tyvärr

TROR DU:

Att du kommer bli något: Absolut! Jag har höga förväntningar på mig själv
På gud: Något tror jag på, vet dock inte vad
På rymdvarelser: Varför inte?
Att folk tycker om dig: Självklart, jag är adorable!
På ett liv efter detta: Ja och förhoppningsvis återföds jag på något varmt ställe nästa gång
Att fiskar kan tänka: Allt levande tänker väl på något sätt?
Att du kommer leva länge: Med mina vanor, nej


Since you been gone

Var precis och lämnade in älsklingen på lagning... Efter tre veckor?! Kan ju bara hända mig känns det som. Jag gråter blod, städar som en dåre och är deppig över det svenska skitvädret. Jag vill BORT! Tänk glada tankar, tänk glada tankar... Fuck it.

Bleeding love

Ännu en helg har förflutit. Jag har varit ovanligt nykter, vilket är bra. Men med alla dessa problem och jag vet inte vad, så hade jag hellre varit onykter all the time. Jag orkar inte. Har dock lärt mig en del roligheter också... Gårdagkvällen var helt urflippad. Tror aldrig jag har skrattat så mycket. Hade glömt hur roligt allt blir när man dricker liite för mycket vin, ha! Och här kommer en lista på lite olika saker jag lärde mig, konstaterade eller som hände under föregående kväll:

Gooseberries är krusbär.
♥ Lita aldrig på söta bögar du träffar ute, hur adorable de än må vara... Man blir lurad på pengar.
♥ Männen har något fuffens för sig just nu. I alla fall männen i mitt liv.
♥ Vakterna på Oxid är sjukt trötta på livet. Tacka vet jag nummer 72, det är en trevlig vakt det.
♥ Namn nämns inte här av olika anledningar... Dels vill jag inte att folk ska veta vem/vilka jag skriver om. Dels har folk inget att göra med vem/vilka jag skriver om. Dels är det för att dem jag skriver om oftast vet själva att det handlar om dem, no need att skriva ut några namn. Dem som känner mig VET, ok? Sen att andra idioter är här och snokar utan anledning (och drar egna slutsatser), kan ju inte gärna vara mitt problem. 

Party all the time

"Carlifornia White is a fresh, dry and fruity white wine made from Carlifornias most popular grape varieties. It has a fruity, spicy aroma with notes of GOOSEBERRIES" Vad är gåsbär för nåt? Jag dör av garv! Har aldrig mått så bra, ha! Skål!

Piece of me

Ryktet om fröken Lord sprider sig fort i Stockholmstrakten. Och alla som har läst .se idag, har antagligen sett fröken Lord också. Snart är hon känd, ha! Att ett litet fylleprank kan bli så stort. Det trodde jag aldrig. Kändisskap, här kommer jag!

You are the only one

Har precis varit med om två telepatiska grejer inom loppet av tio minuter. That freaks me out.