Välkommen hem

Ja, välkommen hem Liin. Till en tom lägenhet och ett totalt kaos av kläder och prylar... Hjälp. Jag måste ta tag i min städning alltså, ha! Så nu har jag faktiskt varit lite halvseriös och tvättat. Och vikt kläder. I all evighet... Förstår inte hur jag lyckats samla på mig så mycket skräp?!

Har varit lite halvdålig update i min flashiga blogg nu på senaste... Så tänkte köra en snabbis här:

PEACE&LOVE Oh, yes! Fick skjuts upp till Borlänge och allt, nice. En riktig säng att sova i, nice. Allt är bara sjukt BRA. Sen kom regnet... Och det slutade banne mig aldrig. Sen gick det bara utför... För mycket alkohol, vilda konserter (där Liin blev nedtrampad, ha!), trasiga fötter, iskalla nätter i tält, bakfylla och ständig hunger. Festival - underbart! Men det hade även sina höjdpunkter... Nice fylla (innan allt gick över styr), solglimtar, sjukt bra band, allsång på Camp Happy Party, flashiga gummistövlar, sena nätter... Bästa stunden var dock när Winnerbäck körde "Kom Änglar" och jag ringde upp Slynan, som fick ta del av konserten nere i storstan. Det var feeling, det.

LANDET Jag tröttnade på storstan och tänkte, jag åker ut till landet! Bra idé till en början. Efter ett och ett halvt dygn med min mammas tjat flyr jag fältet, hem till min trygga, tysta, lägenhet.

PARIS I ett svagt ögonblick fick jag en härlig idé om att åka ner och möta min man på hans resa ute i världen. Inte en slump att jag valde just Paris, hi. Kärlekens stad... Så jag packade en alldeles för tung väska och drog iväg. Får ångest så fort jag sätter foten på Skavsta, hade ju aldrig flygit utanför Sverige ensam... Resan gick efter många om och men bra. Det går inte att beskriva hur underbart det var att få träffa älsklingen igen, efter tre veckor utan honom. Han hade till och med köpt rosor åt mig, sweet! Fast vad vi gjorde i Paris tänker jag däremot hålla hemligt...

LANDET - Del 2 Efter en sjuk, sjuk vecka bestämmer jag mig för att pröva lyckan på landet ännu en gång. Som tur var gick det bättre den här gången. Två dagar med strålande sol och en begynnande bränna, god mat och goda vänner. Och kalas, med tårta. Yum!

Nu är det åter till min tvätt och städning. Tänkte att det skulle vara någorlunda fint här hemma tills min man kommer hem igen. Fast jag åker ner till Öland på onsdag och möter upp honom. Och hans familj, hjälp!

Viva la France!

Nu åker jag till Paris för att träffa min älskling, au revoir!