Sköna maj välkommen!

Så är det valborg igen då. För ungefär hundra år sen gick jag i sexan och hade min allra första fylla just denna dag. På trefemmor. Tragiskt. Idag, hundra år senare har jag förhoppningsvis mognat, i alla fall litegrann, och ska ha picknick i goda vänners lag. Valborg är väl någon slags gemenskapsdag inbillar jag mig. Även om man många gånger ser föräldrar med barnvagnar dragandes i ena handen och en ölburk i andra (och en massa småkids för den delen). Kanske är valborg en dag för alla tragiska människor, vad vet jag? Men picknick som sagt och gå och spana på någon eld, as always. Det där med elden kommer man ju inte från som det verkar. Det är ju faktiskt ett ganska mysigt sätt att inleda sommaren med! Nu hoppas jag mest på att vädergudarna skonar mig och min picknick från regn. Men det ser inte direkt bra ut måste jag säga. Har det någonsin varit fint väder på valborg? Inte så länge jag har levt i alla fall. Ha en bra valborg nu och drick er inte fulla på trefemmor! Ha.
image131
Hur mysigt är inte det här?

Test: Dove go fresh

image130
Fick ett trevligt paket från Dove idag med produkter som ska testas! Paketet innehöll deodoranter samt duschcrémer från deras nya serie Dove go fresh. Det är alltid roligt att få testa nya produkter så det ska bli spännande att se vad jag tycker. Jag fick testa doften cucumber and green tea men produkterna finns även med grapefruit and lemongrass-doft. Så nu ska jag hoppa in i duschen och testa dessa! Återkommer med en rapport senare.

Fredagspepp?

Känner ni av fredagspeppen eller? För det gör sannerligen inte jag. Är snart inne på en hel månads ledighet och känner mig så otroligt oproduktiv. Visst, det är ju trevligt att vara ledig nu när det är så härligt väder. Jag tränar, solar och festar enbart känns det som. Men jag har nog allt upptäckt vad ordet dötid innebär också... Hej rastlöshet. Den här månaden har gått sjukt fort men samtidigt så jäkla långsamt. De senaste veckorna i synnerhet. Man tröttnar till och med på att ligga ute i solen och glassa till slut, hur bortskämt det än må låta. Har dock gjort en del roligheter också... Min bror hade spelning på Debaser med sina rocktreor i onsdags. Herrejösses vad stolt jag var. Jag grät nästan lite av stolthet. Min bror är en rockstar, det är coolt. Nu sitter jag här och har lite ångest över kvällens utgång. Efter denna veckans alkoholkonsumtion förtjänar jag lite ångest förvisso. Men det ordnar sig förhoppningsvis. Ska på mina kära vänners spelning på Allhuset, så det kan nog inte sluta på något annat sätt än att jag kommer vara taggad. Förhoppningsvis som sagt. Nej, kan vara dags att ta hand om min tvätt sen ett halvår tillbaka (känns det som). Börjar bli lite ont om kläder nu...

SNÖ och jag vill bara ligga under täcket och dö...

Fick ett soligt sms från M i morse som löd: "Love! Nu är jag i Athen, det är sommar här, helt sjukt skönt. Jag kommer sakna dig hur mycket som helst, därför måste du komma ner! Puss pusss!!" Jag vill, vill, vill att det ska bli sommar och sluta snöa. Snö? Liksom? Come on. Ok, jag är fortfarande sjuk vilket berättigar till långa sovmorgnar i sängen. Men hur kul är det att försöka somna om när han jämt går vid halv sex? Men jag hade trots allt en urmysig kväll, hm, natt, igår, inatt? Hjälp vad förvirrande. Sweet var det i alla fall. Trots att jag är sjuk. Han klagade inte även fast jag ser ut som ett shipwreck bärgat från havets botten eller något liknande. Lik kanske är bättre beskrivet. Jag behöver sol mina vänner. Jag ska ge mig ut i jakt på sol!

Crap

Det är underbart väder, sol, varmt, jag vill gå ut och promenera, äta glass, dricka kaffe... Ja ni vet. Vårsaker. Men nej. Jag mår crap. Min ena halsmandel har fått för sig att växa till golfbolls-size. Så jag kan inte svälja. Jag hostar, har feber och allt vad som hör till. Hörde jag halsfluss? Kul. Jag har verkligen inte tid med att vara sjuk just nu känner jag. Hade det inte varit för att jag har ont i precis varenda led i kroppen så hade jag nog tvingat ut mig själv ändå. Vi får se om jag mår bättre under dagen. Har trots allt maratonsovit i ett dygn nu. Crap, crap, CRAP.

Snabbis

Hjälp vad körigt allt är just nu. Det är allt ifrån jobbintervjuer, födelsedagar, konserter, avskedspartyn and so on. Jag är glad om jag ens hinner med hälften... Många försummas däribland bloggen och min Slyna som jag saknar väldigt mycket. Men jag ska försöka göra en snabbisupdate på vad som händer i mitt liv just nu:

♥ Är arbetslös igen.
♥ Ska dock på intervju på Zara i morgon och i en annan butik på måndag.
♥ Smörgåstårtebak har jag varit sysselsatt med i två dagar nu. Grattis mormor som fyller 80 år idag!
Jah Mason på Mosebacke ikväll. Kommer bli grymt!
♥ Hejdåfylla för M plus fira Betsy på lördag.
Gentleman på måndag. Can't wait.

Det var allt från mig just nu. Jag ska duscha för jag luktar som en räka (har skalat sådana i typ tre timmar). PUSS