2007 i listform

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Massvis med dumheter (och en del trevligheter). Jag blev utbränd. Åkte till Paris. Blev kedjerökare... Alkoholist. Hm, inte mitt bästa år, ok? Ha!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nyårslöften håller man väl aldrig? Man är ju full när man diktar upp dem... Säger sig självt det där.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, tack och lov.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nix. Dödsfritt år faktiskt.

5. Vilka länder besökte du?
Frankrike

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
En Thailandresa skulle ju sitta fint. Ett jobb jag trivs med... Pengar. Kärlek? Listan är lång.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?

19:e juni Justin Timberlake-konserten i Globen.
11: juli  En oförglömlig resa till Paris
15:e juli  "Jag älskar dig"
8:e november 20-årsdagen.

Finns mycket jag skulle kunna räkna upp... Men det får räcka så.

8. Vad var din största framgång 2007?
Att bli en starkare människa.

9. Största misstaget?
Att låta en annan människa veta allt om mig. Så mycket ska man aldrig öppna sig för någon. Sen att jag halvt jobbade ihjäl mig. Det är ju ett ganska stort misstag. För övrigt är jag rätt nöjd.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Var sjukskriven i två månader för utbrändhet. Inte så nice när man är 20, ha!

11. Bästa köpet?
Allt jag köper är bäst.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Ett par Marc Jacobsskor. Parisresan. Sen så festade jag bort en del...

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Oh ja. Massvis med saker.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
My Love - Justin Timberlake
Dem Gone - Gentleman
Relax, Take It Easy - Mika
Alla Som Inte Dansar Är Våldtäktsmän - Maskinen
Faithless - Insomnia
D.A.N.C.E - Justice
50 Cent ft. Justin Timberlake - She Wants It (Ayo Technology)

Än en gång, listan är lång.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Tyvärr måste jag säga ledsnare. Men, I will make up for it 2008.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit mer för mig själv.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat, rökt och druckit cola light. Tror att jag hade blivit mindre utbränd utan dessa faktorer.

18. Hur tillbringade du julen?
Hos mormor i vanlig ordning.

19. Blev du kär i år?
Ja, tyvärr. Men det har gått över nu som tur är, ha!

20. Hur många one night stands?
Två

21. Favoritprogram på TV?
Grey's Anatomy

23. Bästa boken du läste i år?
Snabba Cash, Luftslottet som sprängdes (Stig Larsson) och Mästaren och Margarita. Jag läser enormt mycket...

24. Största musikaliska upptäckten?
Reagge.

25. Något du önskade dig och fick?
Fick lägenheten omgjord. Äntligen åka till Paris. Jag har fått mycket fint i år...

26. Något du önskade dig men inte fick?
Ett flashigt jobb. Och ett par miljoner hade ju inte skadat.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Fyllde 20. Systembolaget nästa!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej det tror jag inte. En längre resa kanske. Men jag har ju 2008 på  mig, jag är inte så stressad av mig... Ha!

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Mogen. Klippte mig i en mogen frisyr och har mogna jeans med hög midja. Jag är en mogen kvinna.

31. Vad fick dig att må bra?
Att veta att livet går vidare...

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Adam Brody. Eller Daniel Adams Ray från Snook.

33. Vem saknade du?
R.

34. De bästa nya människorna du träffade?
M på jobbet. Andra M... T. Nämner inga namn, lika bra så.

Hot night crash

Alltid lika nice att komma hem till en lägenhet som ser ut som ett trashat hotellrum. Måste sluta ha förkrök här alltså. Det ligger kläder överallt, soffan står på sniskan, rödvinsfläckar på både soffa och matta... Ahh jag kommer bli galen. Vi som är städade kvinnor, hur kan det jämt vara så spårat? Jag är väl en spårad kvinna då. Hjälp. Fast kanske ändå rätt städad. Var uppe vid tio i morse och det är väl ändå ett rekord av något slag. Tror inte det har hänt på år och dagar. Men trött var jag. Är. Fortfarande. Sjukt. Trött. Och sugen på att gå ut trots att jag vet att det inte är ok. Får snällt vänta med alkoholen till nyår. Då kommer jag till det eviga problemet kläder. Bara att börja kriga för en ny klänning. Lutar åt att lägga upp en svart sidenklänning jag köpte till förra nyåret. Kommer se ut som en svart goth-bakelse eller nåt, men det är ok. Skit händer.

Ikväll blir det middag hos far, han har lovat mig klyftpotatis, yum. Bäst för honom att det löftet hålls. Annars blir jag maad. Fast jag ska vara snäll ändå. Ikväll slår jag till på övertalningsförsök a la finansiering till min Thailandresa. Han är mitt sista hopp. 50.000 riksdaler i 25 år vore ju nåt. Bara att börja köpa trisslotter då. Suck.

Dröm vidare Liin...
Just keep dreaming...

Don't stop the music

Jag är en sliten kvinna. En MYCKET sliten kvinna. Jag skulle skratta åt mig själv om jag orkade kolla mig i spegeln. Bäst jag låter bli, ha! Vad kan man säga om de senaste dagarna? Fest varje dag. Inget nytt för mig. Juldagen inleddes så fint med middag på Berns Asiatiska. Sjukt trevligt. Det var god mat, trevligt sällskap, lite för mycket foton och härliga skålar. Sen vidare till White Room, som vanligt. Nitade nästan en tjej i garderobskön. Kvinnor är sjuka måste jag säga. Lite shottar, sen rev vi stället! Lika roligt som vanligt.

I onsdags hamnade jag, M och MGaten för lite fördrinkar. Vi fakkade ur på alla, på musiken och kanske den sämsta Mojiton jag någonsin druckit. Jag sa krossad is, tack! Oväntade människor dyker upp. Jag blir helt stressad och shottar Fisherman hejvilt. Fick i alla fall en liten pratstund med Mr. Big då jag hann ge honom min finfina julklapp... Vidare till Plaza där jag kanske gör finaste entrén i världshistorien. Skit händer. Så dyker HAN upp än en gång. Och jag blir ännu mer stressad. Mööp. Lyckan sprider sig i kroppen när vi ser att T jobbar i baren. Bara att lägga in kortet för syns skull och dricka som aldrig förr. Jag tror aldrig att jag har varit så full i hela mitt liv. Men det var det lätt värt.

Gårdagen började på Systembolaget i vanlig ordning. Fick tag på kanske det äckligaste vinet någonsin. Jag kunde inte ens svälja alltså, då snackar vi illa. C kommer hit och får husesyn och vi drar till Solidaritet. Har nog aldrig varit med om så sjuka människor där. Men fyra shottar senare så gillar jag läget som aldrig förr. Sup och svälj, trevlig helg liksom. Kvällen avslutas på Donken. Och därmed är jag en sliten kvinna. Mööp. 

Baby when the light...

Ikväll är det fest med bror och hans vänner. Får se hur detta kommer sluta. En alkad storesyster och fyra småkids, kan ju inte bli bättre! Blir ju spännande att se vart dessa pojkar vill gå någonstans. Har en känsla av att Stureplan inte riktigt duger. Kanske drar med dem på Laroy, ha! Det skulle vara en syn, det. Oh well. Det är FEST!

Dagen började ju exeptionellt bra igår men nice uppvaknande och så. Att den skulle fortsätta i en trevlig anda var ju enbart ett plus i kanten. Bror kom hem till mig och vi spanade Finding Neverland. Mycket bra film. Mycket bra Johnny Depp, yum. Det var chips och det var Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie. Ännu mer yum. Och bästa avslutningen på kvällen var i ett bubbelbadkar (som jag kallar det, ok, det är en POOL). R har ett sådant ute på sin tomt, så jag bubblade allt night long till klockan två. Sen såg jag ut som ett russin. Men det var det lätt värt! 

Hole in my head...

Eller i magen snarare. Eller hjärtat? Vet det sjutton alltså. Vet bara att jag är sjukt stressad över att Mr. Big leaves snart och det är no no good. En vecka typ, hjälp! Han kommer ju tillbaka förvisso. Men mycket kan hända under den tiden. Och jag som lovade mig själv att vara sjukt ostressad när det gällde det här. Men icke. Det är som vanligt, ha.

Hade en sjukt nice utgång med Gåsen, C, M och boysen igår på Solidaritet. Lika bra som vanligt. Lika bra musik som vanligt. Lika mycket dj-ögongodis som vanligt. Eller örongodis kanske det blir, vad vet jag. Det var udsudsuds och kaos till tusen. Som vanligt. What to do, what to do? Härligt med andra ord! Vi mullrade gärnet... Taxiresan från staden var helt sjuk. Det var Mr. Jackson som körde. En flummig man som gillar te och skogspromenader. Han gav mig en kram när jag skulle av, ha! Weirdoman. Men sen mötte jag en annan man, en finfin man. He takes my breath away. Underbar natt otroligt nog. Det var liksom... Mysigt! Trodde jag aldrig. Kärleken kanske finns där trots allt. Bästa uppvaknandet på länge (eller sen sist...) med bästa killen, och det där smilet är ju to die for. Alltid är det där när man slår upp ögonen. Kan man göra annat än älska? Ta det lugnt. 

He's PERFECT.

Det här är min nya darling! Han är sjukt snygg. 
image74

Lilla fågel blå

Är helt stressad inför den här jäkla julen. Julklappar, vad är det liksom? Och det är events hit och fest dit... Julafton och juldagsfirande. Och slutligen nyår. Vad hände med tiden? Ahh, blir helt galen av allt firande och tomtar och julgranar och belysning överallt. Som tur är så blir det julpysselkväll idag. Mamma och company lär väl blir otroligt glada över att lilla Liin engagerar sig i att göra hemgjorda klappar. Well, I sure hope so. Har ju bränt all cash på fest och nöjen här på senaste. Blir nog bara bror och syster som får köpta presenter. Sen är ju bara problemet vad man ska köpa för något? Jul gör mig gaalen. I hate it. Hetsigast av allt är väl ändå alla som kräver att man ska skriva önskelistor... Jag är för gammal. Köp inget till mig. Gillar inte att önska mig saker. Så min wishlist i år blev begränsad till ett hopprep och pengar till min poledancekurs. Och så får jag en ny mobil av pappa. Det räcker åt mig. Men ändå... Lägg ner julen! Mööp.

Enough om juletider... Helgen. Vad ska man säga? Rätt ospårat måste jag säga. Eller onsdags var spårad så inåt skogen. Ja, nuförtiden börjar mina helger redan på onsdagar. Förkrök hos mig, hets över kläder, slutar på Laroy. Mycket otippade människor där. S boyfriend bland annat. Hets över honom och leder till hetsiga samtal på lördagen. Men jag var full som en kastrull i vanlig ordning och lyckas på ett ungefär tappa bort minnet på vägen. Kan ha våldtagit en viss snygging dansgolvet. Panik! Den kvällen od:ade jag med mina sömntabletter. Alkohol gör mig dum. Därav var jag död hela torsdagen. Fredag var det spårad fest på Söder. Me like hemmafest, alltid lika roligt. Men hur så flummiga Thailandsmänniskor? Det var gräs och minnesluckor hejvilt. Och väldigt mycket kvinnor som återupplivade 90-talet. Spejsat. I lördags invigde partypinglorna E:s nya villa. Men glitterglögg, yum. Vidare till Spy Bar där det kanske spelades den roligaste musiken någonsin. Det var D.A.N.C.E, Hey Ya, Alla Som Inte Dansar Är Våldtäktsmän, och kanske kvällens bästa: Lilla Fågel Blå. I fuckin' love it. 

Fuck her gently

AAH! Jag är såå fucked. Ännu en spårad kväll som inte kunde spårat mer. Hell's Kitchen, no no. No good. Hela gänget blev av med mobiler och plånböcker. Jag blev även av med mina nycklar hem. Kul när klockan är fem-nånting och sitter på Stureplan utan pengar, nycklar eller mobil. Jag grät. Och var barfota, som vanligt. Idag ömmar fötterna värre än någonsin och likaså mitt huvud. Inte helt ok. Hela mitt liv försvann ju igår. Min mobil är mitt liv. Och nu kan ingen få tag på mig. Jag kan inte få tag på någon jag heller för den delen, mööp. Mina sms är borta, jag gillade ju mina sms. Fina sms. MÖÖP. Och alla bilder. Bilder från Paris, från bröllopet i somras, från min 20-årsdag. Och hjärtat. Och smsen. AHH! Jag döör. Vad ska någon med mina hemnycklar till? Inga pengar får jag tag i heller. Jag är hungrig.

Alla som inte dansar är våldtäktsmän!

Spårad kväll. Spårade samtal. Spårat liv, hjälp. Min plan som innefattade alkoholfasta i åtminstone en hel dag spårade totally. Och idag mår jag som jag förtjänar. Inte bra med andra ord. Men vilken härlig, spårad kväll. Det var verkligen fakka ur till tusen.

Slog väl upp ögonen vid sådär tre nånting i går. Blir hungrig och går hem till mamma för att äta något. Fanns inget roligt att äta alls. Förutom ost och kex från min födelsedag, och rödvin. Bra start på kvällen. Sitter hemma hos mamma och sippar vin, ha. Alkad for real? Går hem och fakkar ur för att jag inte har nåt att ha på mig, som vanligt. Slutar med jeans. Trist. Väntar på att A ska spela nån pokergrej i Sumpan för att sen hämta upp mig. Tar ett år, minst. Fick i alla fall sällskap av M som inte alls tyckte att mitt rödvin var yum. Skit händer. Så bär det in mot Söder och V4. Mycket trevligt ställe med goda drinkar. Träffar på TJ och massa fur-flickvänner. No no. Vid det här laget är jag full och klockan är tolv. Oxid blir nästa stopp. Där träffar jag J! Helt underbart! Vi hävar i oss en flaska vitt och drar vidare till White Room. På vägen stöter vi på nekade män som dock kom in med oss. För "berusad" var ordet, ha! Roligaste kommentaren från vakten till mig och M: "Leg, tack! Nej inte ni två. Jag ser att ni är liiite äldre". Ha! Sjukt roligt. Lovely surprise för & M och company. Udsudsuds all night long. Sen spårade det totalt. Det var dans på bordet typ. Fast M somnade istället... Jag vinglade omkring på mina alldeles för höga Marc Jacobsklackar och hade så ont att jag ville hugga av mig fötterna. Diverse drinkar och shottar (Bacardi Razz funkar inte för mig, no no) senare är jag full som en kastrull och vill ha mat. Även fyllekäket var inräknat i min fasta, så det var två fel av två totalt. Sen kommer ett överraskande samtal vid sådär halv fyra. Undrar om jag har gjort bort mig, samtal vid den tiden brukar spåra rätt rejält för min del...

För ungefär en timme sen vinglade jag hem från ingenstanset i flipflop-tofflor, ha! Fortfarande full och glad. Precis som det ska vara! Och kom ihåg: alla som inte dansar är våldtäktsmän!