Liin - what NOT to do!

Så här ligger det till. Vissa saker är man gör eller har på sig är inte helt ok. Det är vare sig trendigt, snyggt, eller snällt. Inte nu. Inte sen... Inte ens om hundratusen år, ok?

Här är min NOT-lista, läs och lär.
Extensions, i ovanliga fall otroligt snyggt. Snyggt = påkostat. På små fjortonåringar är det inte påkostat och ser där med ut ungefär som plasthår. Som är söndersmält med plattång. Inte ok.
Capribyxor + stövlar, NEEEJ! En glipa mellan stöveln och byxan är inte snyggt, ever.
♥  Trashiga nylonstrumpbyxor med maskor i. Hjälp. Eller ännu värre... Nylonstrumpbyxor i onaturligt brun färg (dvs. som inte har samma färg som resten av kroppen) under kortkorta shorts, med maskor i. HJÄLP.
♥ Högljödda mobilsamtal där det skriks ut vilket flashigt ställe man ska ut på, eller att man har varit på Systembolaget. Eller vilka man har haft sex med den senaste veckan. Ok, vi både ser och hör att ni inte är i rätt ålder ändå, so why bother att försöka imponera någon?
♥ Vita ungdomar som använder smink som är anpassad för mörkhyade. Ok, det är ALDRIG snyggt med foundation som ser ut att vara i Beyoncés hudton. Inte om du blond och ljushyad i alla fall. Come on, man ser inte brunare ut för att man har en mask av brunkräm i ansiktet. Man ser smutsig ut, tyvärr. 



Nu: Picknick ute i solen. God mat, gott vin och trevligt sällskap. Livet kan inte bli bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback